aanmelden bij een mbo-opleiding

Als je een opleiding wilt volgen bij ROC van Twente dan kun je je digitaal aanmelden. Natuurlijk kies je voordat je het aanmeldformulier invult eerst welke opleiding je wilt gaan volgen. Welke opleiding precies bij je past, kom je achter door bijvoorbeeld deel te nemen aan ‘Kom! Een dagje kijken in het mbo’, onze Open Dagen te bezoeken en natuurlijk door te praten met je decaan, mentor en ouders.

Ga naar alle opleidingen en zoek de opleiding van jouw keuze

Op onze website staan alle mbo-opleidingen vermeld. Je kunt ze vinden door naar ‘vind jouw mbo-opleiding’ te gaan. Vervolgens kun je jouw keuze vinden door te filteren op vooropleiding, studierichting of manier van leren.

Wil je je liever schriftelijk aanmelden? Vraag dan bij je eigen decaan of bij ons Studie Informatie Punt Twente (0800 - 838 38 38) een aanmeldingsformulier aan, vul het in en stuur het op.

Klik op ‘Aanmelden’

Bij elke opleiding vind je een knop ‘meld je aan voor deze opleiding’. Als je hierop klikt, dan zie je het aanmeldingsformulier. Zit je op het vmbo in de regio? Dan stuurt je mentor ook het Digitaal Doorstroom Dossier naar ons op. Dat gebeurt alleen met de goedkeuring van jou en je ouders!

Vul alle gegevens in die we van je nodig hebben

Via het digitale aanmeldingsformulier kun je je aanmelden voor jouw opleiding. Doorloop alle stappen uit het formulier en let op dat je alle gegevens goed invult.

Controleer je gegevens

Controleer je gegevens nog even goed voordat je op de verzendknop drukt. Zo weet je zeker dat er geen fouten in staan.

Klik op verzenden

Als wij je aanmelding hebben ontvangen, sturen we je een bevestiging via e-mail. Je ontvangt daarna van het MBO College, waar de opleiding van je keuze wordt gegeven, een brief over de verdere procedure.