Iris van der Putten is Mbo Uitblinker 2021 van ROC van Twente! ROC van Twente heeft drie studenten genomineerd voor de Mbo Uitblinker verkiezing van 2021. Tijdens de finale op vrijdag 19 november 2021 is Iris tot winnaar uitgeroepen. Hier lees je haar reactie.

Mbo Uitblinkers zijn studenten die tijdens hun opleiding of bpv-periode bijzonder hebben gepresteerd. De genomineerden verdienen het om in de ‘spotlights’ te staan.

Check de filmpjes van de genomineerden uit 2021 terug.

Sophie Scharenborg | 18 jaar | Haaksbergen | Interieuradviseur

"Van huis uit heb ik meegekregen te doen wat je leuk vindt en bij je past. Ik heb dat gevonden in de opleiding tot interieuradviseur. Ik ben perfectionistisch en streef ernaar mijn werk er zo goed mogelijk uit te laten zien. Ik besteed daar als creatieve doorzetter veel tijd aan en ben daarmee opgevallen bij mijn docenten. Samenwerken en in contact staan met mensen geeft mij energie. Ik geloof dat het mbo je de perfecte basis geeft voor een toekomstige baan of studie.

Mijn deelname aan de Mbo Uitblinkersverkiezing is voor mij een spannende uitdaging en ik wil daarmee andere studenten laten zien dat het belangrijk is te doen wat je leuk vindt om je dromen waar te maken."

Bekijk ook mijn filmpje!

Stem op Sophie!

Iris van der Putten | 20 jaar | Hengelo | Facilitair leidinggevende

“De afgelopen jaren heb ik een enorme groei doorgemaakt op het mbo. Inmiddels zit ik helemaal op mijn plek bij de opleiding Facilitair leidinggevende waar ik mijn professionele, proactieve en oplossingsgerichte capaciteiten heel goed kan gebruiken. Mijn bpv heb ik zo goed gedaan, dat ik er een baan aan over heb gehouden. Ik heb er hard voor gewerkt waar ik nu ben en ik gun dat anderen ook.

Op het mbo is er veel meer aandacht en begeleiding voor een student. Het heft in eigen hand nemen en voor jezelf kiezen hoort daar ook bij. Ook is er veel praktijk op het mbo wat heel belangrijk is voor studenten die het lastig vinden alleen maar uit boeken te leren. Mbo’ers zijn vakmensen, dat wil ik laten zien als kandidaat voor deze uitblinkersverkiezing.”

Bekijk ook mijn filmpje!

Stem op Iris!

Sarah Wartanian | 26 jaar | Hengelo | Interieuradviseur

"Een architect kan een uniek huis ontwerpen, maar de magie van een interieurontwerper maakt het een thuis. Mijn creativiteit en gedrevenheid maken van mij een interieuradviseur die concepten, zelfstandig of op projectbasis, tot in de puntjes uitwerkt. Daarin durf ik mijn verantwoordelijkheid te pakken en maak ik mijzelf onmisbaar.

Betrouwbaar en behulpzaam zijn, zijn kenmerken die bij mij passen. Ik ben dan ook trots dat ik ben aangewezen als voorbeeld door mijn opleiding en mee mag doen met de Mbo Uitblinkersverkiezing. Met mijn deelname wil ik studenten motiveren om standvastig en nieuwsgierig te zijn naar nieuwe uitdagingen."

Bekijk ook mijn filmpje!

Stem op Sarah!

mbo uitblinker verkiezing van ROC van Twente

De Mbo Uitblinker verkiezing wordt elk jaar gehouden. De verkiezingsfinale van de Mbo Uitblinker 2021 van ROC van Twente vond plaats op 19 november 2021 in de Gieterij.