14 dec 2018

ROC-middag voor gepensioneerde oud-medewerkers

14:00 - 17:00 uur / Gieterij 200, Hengelo
Gepensioneerd ROC van Twente collega? Welkom op de tweejaarlijkse bijeenkomst!


Lijkt het je leuk om je oud-collega's weer eens te ontmoeten? Om even onder elkaar te zijn in één van de locaties van ROC van Twente tijdens een aansprekend middagprogramma, verzorgd door onze studenten?

Dan ben je van harte welkom op de volgende tweejaarlijkse bijeenkomst voor gepensioneerde oud-collega's op vrijdagmiddag 14 december 2018 van 14.00 tot 17.00 uur op locatie De Gieterij in Hengelo. 


Aanmelden

Wil je er bij zijn? Meld je dan hier aan >> 

Partners zijn eveneens van harte welkom!
 

Programma

Ook deze keer is de ROC-middag onderdeel van het onderwijsproces. Studenten van de opleiding Facilitair Leidinggevende verzorgen de organisatie in het kader van een projectopdracht. Een leuke manier om weer eens te ervaren wat onze studenten allemaal kunnen!

Het accent ligt deze middag vooral op het weerzien en gezellig bijpraten. De studenten zijn nog druk bezig met het samenstellen van het programma en zodra we weten wat we precies gaan doen, zetten we dat op deze pagina. Ook ontvangt iedereen die zich aanmeldt het definitieve programma vooraf in zijn of haar e-mailbox.


Heb je nog contact met andere oud-collega's?

Vertel hen dan vooral dat we deze ROC-middag organiseren. Iedereen die zich aanmeldt komt op een uitnodigingslijst te staan; ook voor de volgende bijeenkomst.

We hopen je te zien op 14 december!