14 mrt & 15 mrt 2019

Skills the Finals

08:30 - 19:00 uur / Gieterij 200, Hengelo
Het jaarlijkse hoogtepunt voor onze meest talentvolle studenten: Skills the Finals! Tijdens deze NK's voor beroepen nemen mbo’ers vanuit heel Nederland het tegen elkaar op. De winnaars mogen zich de beste vakman of –vrouw van het land noemen. Sommigen maken zelfs kans op een plek in het Nederlandse team en reizen in augustus af naar Rusland voor WorldSkills.

Zes wedstrijden vinden plaats bij ROC van Twente. Zestien lassers nemen 14&15 maart plaats in onze speciale lascabines. De ultramoderne apparatuur van STODT Toekomsttechniek wordt ingezet tijdens de wedstrijden CNC Frezer & Draaier. Bij Techniekhuis Twente aan de Lasinkesweg 28a strijden de schilders en tegelzetters voor een podiumplek. Voor onderstaande finales hoef je dus niet ver te reizen. Kom je langs? 

Locatie: ROC van Twente, Gieterij 200

  • Lasser MAG
  • Lasser TIG/BMBE

Locatie: STODT Toekomsttechniek, Gieterij 200

  • CNC Frezer
  • CNC Draaier

Locatie: Techniekhuis Twente, Lansinkesweg 28a

  • Schilder
  • Tegelzetter

Volg onze finalisten
We posten regelmatig leuke berichten over onze finalisten op social media. Houd dus onze Facebook en Instagram goed in de gaten. Op onze Wall of Fame vind je ook veel winnaars die al eerder meededen aan de NK's, EK's of WK's van Skills. Voor meer informatie over de wedstrijden in het algemeen kun je terecht bij WorldSkills Netherlands. Zij zijn de initiatiefnemers voor de wedtrijden in Nederland en het kloppende hart achter Team NL