14 feb 2020

Studenten organiseren Winterfair en Valentijnrun voor 'Sheltersuit'

12:15 - 15:00 uur / Wethouder Beversstraat 165, Enschede
Studenten van de opleidingen Veiligheid & Vakmanschap en Detailhandel orgainseren een Valentijnrun en Winterfair voor het goede doel.

Om 12.15 uur trappen studenten en docenten af met de Valentijnrun. De finish van de run is meteen de start van de winterfair. Deze markt is gratis te bezoeken tussen 12.30 en 15.00 uur in de hal van de ROC-locatie aan de Wethouder Beversstraat 165 in Enschede. Alle opbrengsten gaan traditiegetrouw naar het goede doel. Dit jaar is dat Sheltersuit in Enschede.

De Valentijnrun wordt gelopen in en om de school. De deelnemers zijn uitgedaagd zo ludiek en creatief mogelijk voor de dag te komen: ze strijden namelijk ook nog eens voor de meest originele outfit. Nieuw in de run zijn de duo’s. Zij worden letterlijk aan elkaar verbonden en moeten samen de eindstreep zien te halen. De deelnemers hebben vooraf sponsoren gezocht. De run is alleen bedoeld voor studenten en personeel van ROC van Twente. 

In de hal verkopen studenten hun producten zoals diverse lekkernijen, non-alcoholische drankjes en spelvormen. Er komen diverse foodstands, maar er zijn ook ludieke activiteiten en een wellness-stand.

Kom vrijdag zeker naar Wethouder Beversstraat 165 en maak gezellig een rondje op de fair! We zijn er van 12.30 tot 15.00 uur.