26 jun 2020

Online voorlichting Entreeopleiding

15:00 - 16:00 uur / online, thuis of waar je wilt
Niet geslaagd voor het vmbo? Stel dan je vragen tijdens de online voorlichting over de Entreeopleiding

Op vrijdag 26 juni van 15.00 tot 16.00 uur organiseren wij een online voorlichting over de Entreeopleiding. We gaan dit in de vorm van een webinar aanbieden. Je kunt heel makkelijk live meekijken en luisteren en tegelijk ook je vragen stellen. De link naar deze online voorlichting delen we t.z.t. hier.

Deze voorlichting is bedoeld voor jongeren (op 1 augustus 16 jaar of ouder) en volwassenen die geen vmbo-diploma hebben. Voor anderstaligen is er een speciale opleiding: de Entree NT2 waarin veel extra lessen Nederlands worden aangeboden.

Leren wat je kunt: Entreeopleiding
De Entreeopleiding is een opleiding op mbo niveau 1. Deze opleiding kent verschillende profielen: Logistiek, Dienstverlening en zorg (ook richting facilitair, kapper, huishoudelijke zorg en bediening, sport en handhaving, financiële/secretariële dienstverlening of sport en recreatie), Bouwen, wonen en onderhoud, Verkoop/retail, Mobiliteitsbranche, Horeca, voeding of voedingsindustrie en Installatie- en constructietechniek (ook richting ICT).
De opleiding bestaat uit o.a. de vakken Nederlands, rekenen, digitale vaardigheden en burgerschap. Daarnaast zijn er praktijklessen en een stage in de gekozen profielrichting.

Meer informatie over de verschillende opleidingsvarianten vind je op: www.rocvantwente.nl/entree