30 mei - 22 jun 2024

Kom kijken naar examenvoorstelling studenten Muzikant en Acteur

10:15 - 10:15 uur / Metropool, Hengelo
In de maand juni staan de studenten van de podiumacademie op de planken voor hun eindexamen. De voorstellingen in Metropool zijn toegankelijk voor publiek, dus kom vooral kijken.

De studenten van de opleiding muzikant staan maar liefst drie avonden in Metropool. Op maandag 3, dinsdag 4 en woensdag 5 juni laten ze zien wat ze afgelopen jaren geleerd hebben. Bezoekers kunnen genieten van een avond vol muzikaal talent.

Acteur
Studenten van de opleiding Acteur spelen op donderdag 20 en vrijdag 21 juni de examenvoorstelling Hemels boven Twente, een modern sprookje over de liefde, vriendschap, geloof, hoop, ziekte en de dood. We volgen de levens van acht jonge mensen die na één avond in juni met elkaar verbonden raken of elkaar juist kwijtraken. We zien ze in de uren, dagen, weken, maanden en jaar na die bewuste avond.

De examenvoorstellingen van de studenten Muzikant en Acteur zijn voor iedereen te bezoeken. Kaarten en meer informatie zijn te krijgen via de volgende link: Agenda Podiumacademie | Podiumacademie (podiumacademietwente.nl)