05 jul 2024

Voorlichting Entreeopleiding

14:30 - 16:00 uur / Gieterij 200, Hengelo
Niet geslaagd voor het vmbo? Bezoek dan de voorlichting over de Entreeopleiding!

Op vrijdag 5 juli van 14.30 tot 16.00 uur organiseren wij een voorlichtingsbijeenkomst over de Entreeopleiding. Deze voorlichting vindt plaats op de ROC-locatie Gieterij 200 in Hengelo en is bedoeld voor jongeren (op 1 augustus 16 jaar of ouder) en volwassenen die geen vmbo-diploma hebben. Voor anderstaligen is er een speciale opleiding: de Entree NT2 waarin veel extra lessen Nederlands worden aangeboden.

Een passende plek in het mbo: Entreeopleiding
De Entreeopleiding is een opleiding op mbo niveau 1. Deze opleiding kent verschillende profielen: Logistiek en retail, Dienstverlening (ook richting kapper, sport, recreatie en handhaving, financiële/secretariële administratie of sport, handhaving en recreatie), Bouwen, wonen en onderhoud, Verkoop/retail, Mobiliteitsbranche, Horeca, voeding of voedingsindustrie en Metaal, elektro- en installatietechniek (ook richting ICT). 

De opleiding bestaat uit o.a. de vakken Nederlands, rekenen, digitale vaardigheden en burgerschap. Daarnaast zijn er praktijklessen en een stage in de gekozen profielrichting.

Meer informatie over de verschillende opleidingsvarianten vind je op: www.rocvantwente.nl/entree

Je bent van harte welkom tijdens de voorlichting. Aanmelden hiervoor is niet nodig. We ontmoeten je graag!