stap voor stap naar een nieuw rocvantwente.nl

Eindelijk. Na hard werken staat onze vernieuwde website online. Spannend! We zijn dan ook trots op het resultaat. Want geef toe, onze nieuwe website mag er zijn! En dit is pas de eerste fase!

een nieuwe huisstijl die verbindt

Je hebt het waarschijnlijk al wel gezien. We hebben een nieuwe huisstijl. De tijd is daar om die verbinding met onze doelgroepen opnieuw in beeld te brengen in de vorm van ‘een eigentijdsere, frisse visuele identiteit, die consistent is, herkenbaar is en eenheid bewerkstelligt’

één website voor alle schermen

Het was voorheen lastig om onze website te bekijken op verschillende schermen. En dat in een digitaal tijdperk. Het is tijd om dat te veranderen. Dit is dan ook een van de punten die wij graag willen verbeteren. Onze (toekomstige) studenten willen op hun mobiel gebruik kunnen maken van onze website om snel informatie te vinden.

veelgestelde vragen

waar vind ik het aanbod van trainingen en cursussen?

We begrijpen dat dit wat lastiger te vinden is. De naam is namelijk veranderd. Sinds kort heet het bij- & omscholing. Je kunt daar alle informatie over onze bedrijfsgerichte trainingen, inburgerings- en vrije tijdscursussen bekijken. 

waar kan ik een mbo-opleiding vinden?

We hebben afscheid genomen van de opleidingenzoeker. Maar wees gerust. We hebben hard gewerkt om alle opleidingsinformatie nog overzichtelijker en mobielvriendelijker te maken. Je mbo-opleiding vinden of meer informatie over opleidingen, dat vind je hier.

waar vind ik meer informatie voor bedrijven en relaties?

Je hebt het vast al gezien, we zijn druk bezig met onze nieuwe website. Dit betekent dat alle informatie voor bedrijven en relaties op dit moment nog op de oude website staat. We zijn druk bezig om ook deze informatie een nieuwe plek te geven.

hoe kan ik op de oude website komen?

Helaas hebben we nog niet alle informatie op de nieuwe website staan. Hier werken we hard aan. Het kan dus zijn dat de informatie die je zoekt niet op de nieuwe website staat. Dit is vaak nog wel beschikbaar via de oude website. We zetten zo snel mogelijk de puntjes op i, zodat je straks alles op één site vindt. En kun je het echt niet vinden, neem dan contact met ons op.