ROC van Twente huldigt 67 talentvolle studenten

Businessclub Heracles Almelo / 19 juni 2018
Gisteravond heeft ROC van Twente maar liefst 67 studenten gehuldigd. Zij hadden een podiumplaats behaald tijdens een nationale of internationale vakwedstrijd. Alle winnaars waren uitgenodigd voor het Talentendiner ‘Spotlight op jouw succes’. De feestelijke avond vond plaats in de businessclub van Heracles Almelo. In het bijzijn van familie en vrienden, docenten, stagebegeleiders, het bestuur van ROC van Twente en vertegenwoordigers van het bedrijfsleven werden zij in de spotlights gezet.

ROC-studenten scoren ontzettend goed op NK’s en zelfs EK-wedstrijden in hun vakgebied. ROC van Twente is enorm trots op deze prestaties en wilde dat niet ongemerkt voorbij laten gaan. Vele vakgebieden waren deze avond vertegenwoordigd, dit varieerde van kok tot directiesecretaresse en van verspaner tot schoonheidsspecialist. Daarnaast waren er ook twee sportteams in de prijzen gevallen tijdens het NK Basketbal en het NK Handbal en er waren nog podiumplekken behaald bij laboratoriumtechniek!

Alle aanwezigen waren vol lof over het talent en vakmanschap dat ROC van Twente in huis heeft. Naast familie en vrienden waren er ook vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven aanwezig. Ook zij gaven aan erg onder de indruk te zijn van de prestaties en meerwaarde van het mbo. Hieruit blijkt maar weer dat de maatschappij gebaat is bij mbo’ers die echt vakmanschap beheersen.