Laat je inspireren op de Twentse Vakantiebeurs!

Hengelo / 21 januari 2019
Op donderdag 7 februari vindt van 15:00 tot 21:00 uur de Twentse Vakantiebeurs plaats, in de Gieterij van ROC van Twente. Deze gemoedelijke, kleinschalige en gratis toegankelijke beurs is bedoeld voor iedereen die graag uitgebreide informatie en persoonlijk advies ontvangt over diverse vakantiebestemmingen.

In de Gieterij van ROC van Twente word je als bezoeker ontvangen door studenten van de opleidingen Travel & Hospitality. Daarna kunnen circa 25 stands bezocht worden, met uitgebreide informatie over bestemmingen van over heel de wereld. Bij elke stand worden hapjes en/of drankjes uit het desbetreffende land geserveerd.

Touroperators en reisbureaus van onder andere TUI CruisesRent a TentFace 2 Face TravelTabula Rasa Travel en Actief door Europa (ADE) zijn aanwezig om direct een reis te boeken. Tussen 16:00 en 20:30 uur geven een aantal van de organisaties presentaties over diverse vakanties en bestemmingen.

Ook voor de avontuurlijke reiziger
Op de beurs is informatie te verkrijgen over zowel welbekende als opkomende vakantiebestemmingen. De studenten vertellen je alles over Portugal en Zuid-Italië, maar er zijn ook stands waar je meer leert over Kenia, Brazilië en de Dominicaanse Republiek. Tabula Rasa Travel geeft presentaties over o.a. Myanmar en Indonesië.

Voor studente Cynthia Veltman is de Twentse Vakantiebeurs een mooie gelegenheid om mensen kennis te laten maken met Sri Lanka. Sinds het eind van de burgeroorlog in 2009 wordt het land steeds populairder als vakantiebestemming. Cynthia’s vriend vluchtte vanwege de oorlog naar Nederland, waarna ze elkaar ontmoette. Ondertussen weet ze heel veel te vertellen over het land, de gebruiken en al het moois dat er te ontdekken is.

Presentaties: 
16.00 uur – 16.30 uur    Tabula Rasa Travel
17.00 uur – 18.00 uur    ADE/Rent a Tent     
18.45 uur – 19.15 uur    Tabula Rasa Travel
19.30 uur -  20.30 uur    Cruises (TUI)

 

Algemene informatie:
Datum: donderdag 7 februari 2019
Tijd: 15:00 – 21:00 uur
Locatie: Gieterij 200, Hengelo (ROC van Twente)
Entree: gratis

Bereikbaarheid en parkeren
ROC van Twente is op vijf minuten lopen vanaf Centraal Station Hengelo. Parkeren kan voor het gebouw, via de ingang aan de Willem de Clerqstraat. Meld bij de slagboom dat u voor de vakantiebeurs komt. Let op: in de wijk rondom het pand geldt betaald parkeren of wordt gebruik gemaakt van parkeerzones.

Volg de Twentse Vakantiebeurs via Facebook.