Kom naar de open zaterdag van ROC van Twente

18 februari 2019
Kies je opleiding! Heb je in november of januari onze open dagen bezocht en ben je nog niet 100% zeker van je opleidingskeuze? Kom dan naar de open zaterdag op 16 maart en stel je laatste vragen.

Hoe ziet de open zaterdag er uit?
De open zaterdag is een kleinschalige open dag. Er zijn geen voorlichtingsrondes, demonstraties of bedrijvenstands. Docenten en studenten hebben dus alle tijd om kennis te maken en al je vragen één-op-één te beantwoorden om zo twijfels weg te nemen. Zo weet je welke opleiding het beste bij jou past. En kun jij je voor 1 april zelfverzekerd aanmelden voor de opleiding van je keuze.

De volgende locaties kun je bezoeken:

Staat de locatie van de opleiding waarover je twijfelt er niet bij? Check dan de opleidingspagina op onze website. Daar vind je de locatie waarop de opleiding zich op 16 maart presenteert.

Aanmelden

Kom je ook? Meld je dan aan. Dit kan op www.rocvantwente.nl/openzaterdag. Wij sturen dan alle informatie naar je toe. Zoals op welke locatie je moet zijn, hoe je daar het beste kunt komen en wanneer welke voorlichting plaatsvindt. Handig!