Maak (meer) gebruik van onze Entree!

06 mei 2019
De Entreeopleiding is weer even goed op de kaart gezet. En dat is ook nodig, want we willen graag laten zien aan de overheid, aan het werkveld en aan andere samenwerkingspartners dat de entreeopleiding benut kan worden om iedereen zonder startkwalificatie verder te helpen.

De MBO Raad heeft een aantal filmpjes gemaakt waarin docenten en studenten vertellen over hun ervaringen met de Entree. Onze docent Carlijn Kleinsman en student Nikki Wassen vertellen wat zij van de Entreeopleiding vinden. 

Ook is er een mooie infographic>> over de Entreeopleiding gemaakt, die mbo-scholen kunnen gebruiken om in gesprek te gaan met gemeenten, bedrijven, (zorg)instellingen en voorliggend onderwijs.

Op de landelijke docentendag Entree op 18 april jl. waar ruim 650 bezoekers waren, zijn de infographic en filmpjes (in de vorm van een storybook) gepresenteerd. En tijdens de algemene vergadering van de MBO Raad heeft Trudy Vos, ons CvB-lid, het pamflet>> en het storybook namens de mbo-scholen aan staatssecretaris Van Ark aangeboden.

Check hier de video van onze student Nikki Wassen>>

Check hier de video van onze docent Carlijn Kleinsman>>