*Update: Donderdag 13 juni geen lessen op onze locaties Gieterij, Lansinkveste en Techniekhuis in Hengelo | Vrijdag 14 juni wel lessen

Hengelo / 13 juni 2019

*Update donderdag 13 juni 2019 11:00 uur:
Inmiddels kunnen wij jullie melden dat er op genoemde locaties (Gieterij, Lansinkveste en Techniekhuis) weer stroom is. Wij gebruiken deze dag om diverse controles en testen uit te voeren (welke consequenties heeft de langdurige stroomuitval gehad). Morgen (vrijdag 14 juni) zijn de locaties weer open volgens de dan geldende roosters. Het advies aan studenten is om het rooster goed te checken i.v.m. mogelijke roosterwijzigingen. De examens en toetsen die vandaag niet zijn doorgegaan, worden zo spoedig mogelijk in overleg opnieuw ingeroosterd.

Origineel bericht:
De stroomvoorziening van onze locaties Gieterij, Lansinkveste en Techniekhuis is uitgeschakeld. Daarom is besloten om donderdag 13 juni geen lessen te laten plaatsvinden op deze locaties. Ook examens die in Hengelo gepland stonden gaan NIET door. Helaas is het gebouw donker en kunnen wij geen faciliteiten, zoals sanitaire voorzieningen bieden.

Studenten die donderdag 13 juni een examen zouden hebben, krijgen uiteraard de mogelijkheid dit z.s.m. alsnog te doen.  Wij begrijpen dat het uitstellen van een examen, erg vervelend is voor de getroffen studenten en hopen dat ze succesvol z.sm. het bewuste examen kunnen maken.