ROC van Twente reikt allereerste Cum Laude diploma uit aan Erjan

Rijssen / 16 juli 2019
Erjan Averesch is de eerste student van ROC van Twente die zijn diploma met een Cum Laude vermelding heeft afgerond. Reden voor collegedirecteur Laurens van Lier (MBO College voor Transport, Logistiek & Mobiliteit) en trotse slb'er Marianne Luinstra om het diploma persoonlijk te overhandigen.

Erjan sloot zijn opleiding tot Logistiek Supervisor (niveau 4) af met een cijferlijst vol achten, negens en zelfs tienen! Reden genoeg voor directeur Laurens van Lier (MBO College voor Transport, Logistiek & Mobiliteit) en slb'er Marianne Luinstra om zijn diploma persoonlijk te komen overhandigen. De feestelijke overhandiging vond plaats bij Stempher, waar Erjan werkt. Bedrijfsleider Tom Meier gaf hem een bos bloemen en sprak zijn enorme waardering hem uit. Ook voor het begeleiden van de vele ROC van Twente-studenten die bij het bedrijf stagelopen.

Erjan is de eerste student bij ROC van Twente die een Cum Laude verklaring ontvangt voor zijn buitengewone studieresultaat. Wij hopen dat er nog velen mogen volgen!