ROC van Twente 'beste ROC 2020' bij wedstrijden Horecatalent Achterhoek

Almelo / 06 februari 2020

Prijzen
Studenten van ROC van Twente behaalden de volgende prijzen tijdens de horecavakwedstrijden:

Manager/ondernemer horeca, team Barista
•    3e prijs: Nick Kreunen (24 jaar, uit Neede), werkzaam bij Hof van Twente in Hengevelde samen met  Sophie Stevelink (19 jaar, uit Agelo), werkzaam bij Café/Restaurant Max in Agelo

Gastheer/gastvrouw niveau 2
•    3e prijs: Sanzed Chowdhurry (20 jaar, uit Hengelo), werkzaam bij Punto Pasta in Enschede
•    2e prijs: Fabian Buisman (18 jaar, uit Almelo), werkzaam bij Theaterhotel Almelo

Gastheer/gastvrouw niveau 3
•    3e prijs: Stijn Brinkhuis (18 jaar, uit Enschede), werkzaam bij Fletcher Hotel de Broeierd in Enschede

Kok niveau 2 
•    3e prijs: Tristan Zwijneberg (19 jaar, uit Oldenzaal), werkzaam bij Fletcher Hotel de Broeierd in Enschede
•    1e prijs: Max Smit (17 jaar, uit Oldenzaal), werkzaam bij Landhuis Hotel de Bloemenbeek in De Lutte

Kok, niveau 3
•    1e prijs: Cas Lammertink (24 jaar, uit Holten), werkzaam bij het Raedhuys in Lochem
Cas Lammertink is ook uitgeroepen tot horecatalent 2020!

Green egg, Cas Spijkers Academie: een extra wedstrijd voor de koks
•    2e prijs: Maarten Hulsman en Marc Meulenbelt
•    1e prijs: Bibi de Wit, Lars van de Linde

Talent en motivatie
Het doel van de vakwedstrijden is studenten van horecaopleidingen een extra impuls te geven en hen te motiveren en stimuleren in het vak waarvoor zij worden opgeleid. De organisatie was in handen van Stichting Horecatalent Achterhoek (SHA).  

Workshops en masterclasses
Naast de vakwedstrijden was er genoeg te beleven tijdens de Horeca Talentendagen. Studenten van deelnemende ROC’s konden kennis opdoen door diverse workshops te volgen.