Licht uit, spot aan voor het mbo vakmanschap!

01 juli 2020
Feestelijke lancering van het online podium Vier het Vakmanschap

Onze studenten, docenten en stagebedrijven leveren elk jaar bijzondere prestaties. In de afgelopen maanden bleek dat ook een grote crisis hen daarin niet tegenhoudt. Sterker nog: vaak deden zij er zelfs nog een schepje bovenop! In het onderwijs, tijdens stages en ook op eigen initiatief: de mooiste dingen zijn ontstaan om anderen een steuntje in de rug te bieden. Dat maakt ons trots! 

Ons vakmanschap dat door de crisis enorm is verrijkt, vieren we dan zeker óók dit jaar. De verhalen hierachter, willen we graag met iedereen delen. Omdat dat niet kon tijdens een feestavond in het theater, doen we dat gewoon online.

Woensdag 1 juli lanceerde ons College van Bestuur, John van der Vegt & Trudy Vos, tijdens een feestelijk live en online moment de nieuwe pagina www.rocvantwente.nl/vierhetvakmanschap. Op dit online podium staan de spotlights op een greep uit alle verhalen achter ons Twentse mbo vakmanschap. En dat is een divers geheel: van studenten die uitblinken en hun nek uitsteken tot kanjers die in coronatijd een zorgstage liepen. En van docenten die originele, leerzame online lessen aanbieden en teams die genomineerd zijn voor de Team Innovatie Prijs tot docenten die volgens hun studenten inspirational heroes zijn. Door de ogen van studenten en vanuit hun eigen ervaring laten ook bedrijven hun vakmanschap zien.

Heb je het live lanceringsfeestje gemist of wil je het nog een keer beleven? Check dan snel de site>>!

#ditismbo #mooidoan #vierhetvakmanschap #vakmanschap #mbo #spotlights