ROC van Twente en FC Twente tekenen nieuwe samenwerking

Enschede / 04 november 2020
Samen met ROC van Twente wil FC Twente gezamenlijk activiteiten blijven ontplooien op de terreinen van sport, scholing, gezondheid, hospitality, praktijkgericht onderzoek, leefbaarheid en maatschappelijke betrokkenheid. Als partner ondersteunt ROC van Twente de club door inzet van kennis, menskracht en organisatie.

ROC van Twente is preferred supplier van FC Twente op gebied van onderwijs en onderzoek op mbo-niveau.   

John van der Vegt, voorzitter College van Bestuur ROC van Twente: “Juist in deze zo andere tijden is het belangrijk de samenwerking vast te blijven houden met onze partners in Twente, zoals FC Twente. Samen werken we aan verschillende mooie projecten die ook in de toekomst een rol blijven spelen in onze gezamenlijke maatschappelijke verantwoordelijkheid.”   

Paul van der Kraan: “ROC van Twente is al jaren een belangrijke en betrokken partner voor FC Twente. Het is goed dat we deze samenwerking vorm kunnen blijven geven en we studenten ook de komende jaren een leeromgeving kunnen bieden. ROC van Twente is eveneens betrokken bij diverse projecten van Scoren in de wijk in de Twentse gemeenten. Daarnaast is het Johan Cruyff College van het ROC sinds 2009 gevestigd in De Grolsch Veste. Diverse spelers van de FC Twente/Heracles Academie volgen hier hun opleiding.”   

 

Foto: Marco Behrens (Manager Commerciële Zaken), John van der Vegt (voorzitter college van bestuur ROC van Twente), Paul van der Kraan (Algemeen Directeur) en Han Zomer (Directeur MBO College voor Management & Organisatie ROC van Twente).