Eerlijke kansen, producten en prijzen bij grand café FAIR's

16 september 2021
Donderdagmiddag 16 september is het grand café FAIR's in de Gieterij feestelijk geopend

Smaakvolle gerechten, eerlijke producten en gelijke kansen voor iedereen: dat is waar FAIR’s voor staat. FAIR’s is een grand café waar participatiemedewerkers re-integreren en waar studenten, medewerkers en gasten van buiten ROC van Twente de hele dag door kunnen genieten van (h)eerlijke gerechten. Onderwijscateraar Markies Catering en ROC van Twente geven met dit horecaconcept samen invulling aan Social Return On Investment.

In het grand café word je gastvrij welkom geheten en culinair in de watten gelegd door medewerkers in dienst van ROC van Twente. Iedere medewerker heeft een eigen, unieke achtergrond. Dat vraagt een om een nauwe samenwerking tussen medewerker, horecamanager, jobcoach en eventuele ouders of voogd. Ieder met zijn eigen rol.

Behalve het bieden van eerlijke kansen, worden eerlijke gerechten geserveerd voor een eerlijke prijs. Bij FAIR’s kun je genieten van smaakvolle, duurzame gerechten. De producten die gebruikt worden, komen van lokale ondernemers uit de buurt. Lekker duurzaam én lekker eerlijk dus!

Grand café FAIR’s is gevestigd in de Gieterij in Hengelo.