Denk mee. Bouw mee. Doe mee.

08 april 2022

Elke dag zetten wij ons samen in voor de toekomst van onze studenten. Dat doen we niet alleen, maar samen met onze studenten, hun ouders, verzorgers, andere onderwijsinstellingen, het bedrijfsleven, gemeenten en onze samenwerkingspartners.

Wij zijn trots op wat wij met elkaar bereiken. En om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst ook zo blijft, vinden wij het belangrijk om ook over onze eigen toekomst na te blijven denken: het ROC van Morgen! Daarom houden we op dit moment onze strategische koers tegen het licht en voeren we volop gesprekken met elkaar en onze omgeving over hoe zij naar de toekomst - en ons ROC in het bijzonder - kijken.

Met elkaar
Tijdens het ROC van Morgen-evenement ontmoeten we iedereen die heeft meegewerkt aan de tafelgesprekken. Onder leiding van Erik Dijkstra, praten we verder over vaak genoemde onderwerpen: de rode draad voor de herijkte strategische koers. We gaan met elkaar het gesprek aan over het ROC van Morgen. Dit alles wordt live uitgezonden via een live-stream. Jij kunt er dus bij zijn door op 11 april om 16.00 uur de webpagina roc van morgen (kijknulive.nl) te openen. 

Terugkijken
Nieuwsgierig naar het evenement? Dan kun je ook terugkijken. Op onze website lees je alles over de herijkte strategische koers én kun je de uitzending over het ROC van Morgen terugkijken. Geïnspireerd om mee te praten? Leuk! Mail ons dan op strategischekoers@rocvantwente.nl en wie weet zitten we snel samen om de tafel.