pak je kans!

De open dag voor volwassenen zit erop! Binnenkort volgt er weer een open dag, op 28 januari. Aanmelden kan binnenkort.

De wereld verandert snel en de arbeidsmarkt is altijd in beweging. Banen komen, banen gaan. Dan is het goed om mee te bewegen. Door jezelf te ontwikkelen, door te leren.

wil jij ook meer uit jezelf halen?

De open zaterdag voor volwassenen gaat gewoon door en vindt plaats op 20 november van 10.00 - 14.00 uur. Je kunt ons vinden in de Gieterij in Hengelo, waar we een leren- en werkplein hebben ingericht.

Wel zijn er wat extra maatregelen, zo is het belangrijk om je vooraf aan te melden en vragen we je alleen te komen. Meer maatregelen vind je hieronder.

dit is jouw kans, pak jij ’m?

Sennaz Keskin (46) sprak tot voor kort geen Nederlands, maar is dankzij taalcursussen en opleidingen tot zorgmedewerker nu een gewaardeerd medewerker bij Carintreggeland. 

meer uit jezelf halen? 

Bij-scholer Bjorn Hek (43) ging van cafébaas en zonnepanelenonderhoud naar het uitvaartwezen. Dankzij de bijscholing basiscursus elektra is hij nog multifunctioneler geworden. 

je kansen op een baan vergroten? 

Herintreder Jurre Moor (46) volgde een opleiding tot software developer. Tien jaar zat hij in de bijstand, nu heeft hij een vaste baan als data-engineer.

toe aan nieuwe energie?

Zij-instromer Jacoline van Rijn (32) was vooral moeder. Ze wilde weer aan de slag en koos de opleiding Maatschappelijke Zorg. Ze werkt nu met licht verstandelijk gehandicapten.

Zoek je een cursus, training, of om- of bijscholing voor volwassenen?