Licht uit, spot aan voor het mbo Vakmanschap!

Onze studenten, docenten en stagebedrijven leveren elk jaar bijzondere prestaties. In de afgelopen maanden is gebleken dat zelfs een grote crisis ze niet weerhoudt om door te gaan met hun inzet en dat ze daar zelfs vaak nog een schepje bovenop doen! 

In het onderwijs, tijdens stages en ook op eigen initiatief: er gebeurt van alles en in samenwerking zijn de mooiste dingen ontstaan. Dat maakt ons trots!  

Graag vertellen we iedereen die het maar wil horen en zien, de verhalen achter het mbo vakmanschap van onze studenten, docenten en stagebedrijven die een plekje op dit podium hebben verdiend.

lancering Vier het Vakmanschap

Op woensdag 1 juli werd het mbo vakmanschap binnen ROC van Twente in de spotlights gezet. Tijdens een feestelijk online evenement onthulden John van der Vegt en Trudy Vos samen ons vakmanschap! Het online event gemist? Je kunt het nog terugkijken!

uitblinkers in de spotlights

Ook dit jaar hebben onze studenten weer geweldige prestaties neergezet. Wat een power en passie hebben ze laten zien!

skills the finals

Veel van onze studenten deden mee aan de Nederlands kampioenschappen voor het mbo: Skills The Finals. We nemen je mee terug naar Leeuwarden, maart 2020.

docenten in de spotlights

Dagelijks zetten onze docenten zich in om het beste uit onze studenten te halen! Studenten van onze Centrale Studentenraad vertellen welke superheroes hen inspireren. 

vakmanschap in coronatijd

Onderwijs op afstand, een nieuwe werkelijkheid... En dan in crisistijd nog mooie initiatieven starten: zowel studenten als docenten staken hun nek uit. Bekijk hun bijzondere verhalen!

wall of fame

Europees kampioen Tegelzetten of de eerste prijs bij de Hair Award: voorbeelden van prijzen die onze studenten wonnen bij (vak)wedstrijden. Ze behoren tot de top en daar zijn we trots op!

bedrijven in de spotlights

Zonder bedrijven geen leerplaatsen voor onze studenten. In de spotlights een selectie van bedrijven waarmee we samenwerken aan het mbo vakmanschap! 

Team Innovatie Prijs

Welke teams leverden een bijzondere prestatie? Drie teams van ROC van Twente strijden om de Team Innovatie Prijs 2020.