Aanmelden voor de inloopavond

Kom je ook? Meld je aan! Dan sturen wij je informatie per e-mail toe. Zoals op welke locatie je moet zijn, hoe je daar het beste kunt komen (met parkeeradvies) en waar welke opleiding zich presenteert. Handig! Meer informatie over het aanmelden vind je hieronder.

. Meld je aan voor de inloopavond

Je kunt je voor de inloopavond aanmelden voor meerdere mbo-richtingen en opleidingen. En weet je het helemaal nog niet? Ook dan kun je je heel eenvoudig aanmelden. Je wordt stap voor stap geholpen in het aanmeldproces. Daarna ontvang je alle informatie die je nodig hebt per e-mail. 

Aanmelden kan in de 'gele balk' hierboven, maar ook op andere plekken op de website. En je hoeft je ouders/verzorgers niet aan te melden voor de inloopavond. Bij jouw aanmelding gaan we er al vanuit dat je vast iemand mee wilt nemen.

 

. Houd je mailbox in de gaten

Nadat jij je hebt aangemeld voor de inloopavond krijg je een twee e-mails van ons:

  1. een activatiemail zodat wij zeker weten dat jij het bent. Dat moet je even bevestigen.
  2. kort daarna ontvang je dan jouw persoonlijke toegangsbewijs. En je ouders/verzorgers mag je gewoon meenemen.

. Ben je er nog niet uit?

Weet je nog niet zo goed wat je wilt? Ga dan naar ‘ontdek jouw mbo-richting’ en bekijk welke mbo-richting het beste aansluit bij jouw vmbo-profiel. Je kunt je ook aanmelden op die pagina. En wil je alle opleidingen bekijken, ga dan naar 'vind jouw mbo-opleiding' en vergelijk eventueel opleidingen met elkaar.

Heb jij al een 'ROC van'-account?

Je kunt hier heel eenvoudig jouw aanmelding voor een open dag kunt wijzigen. En als extraatje krijg je van ons een code zodat je tijdens de open dag gebruik kunt maken van de wifi.

Hoe werkt het mbo?

Alles wat je wilt weten over het mbo vind je hier.