wat doe je in dit beroep?
Je informeert je gasten over het menu en de wijnen. En je helpt hen bij het maken van mooie spijs- en wijncombinaties. Verder heb je kennis van de kwaliteit van de te serveren dranken. En hebben je gasten een keuze gemaakt? Dan serveer je zo nodig het gerecht aan tafel uit, of je doet bereidingen aan tafel. Daarnaast help je nieuwe medewerkers bij hun werk. Je werkt zelfstandig en je bent eindverantwoordelijk voor je werk en de resultaten.
feiten in het kort
- Leerweg / Niveau BBL / 4
- Duur 3 jaar
- Cursusgeld € 730,- (per schooljaar)
- Overige kosten Toelichting zie “Wat kost de opleiding?”
- Startdatum Augustus 2024
- Cursusjaar 2024-2025
- Leslocaties Wierdensestraat 65, Almelo
{{highlight.typeLabel}}
toon meer resultaten
waar kan ik deze opleiding volgen?
studie in cijfers
Op de Studie in Cijfers zie je hoe tevreden studenten zijn over deze opleiding. En hoeveel kans je hebt op een diploma en een baan.
dit beroep uitgelegd in een kort filmpje
Gastronoom/Sommelier (Cas Spijkers Academie) BBL/4