de open dag zit erop!

Hopelijk weet je wat beter welke opleiding goed bij jou past. Ben je er nog niet uit? Op 16 maart is er een inloopavond.

wat te verwachten?

Er zijn voorlichtingsrondes en op sommige locaties zijn er ook bedrijven aanwezig. Docenten en studenten laten je zien wat de opleiding inhoudt.

Zo kun je goed zien wat een opleiding is, vragen stellen en alvast rondkijken in jouw toekomstige schoolgebouw. Bekijk ook de checklist met handige tips voor een open dag.

Bekijk de checklist

5 dingen die je wilt weten over de open dag

is de open dag voor mij bedoeld?

Deze open dag is voor alle vmbo-leerlingen, havisten en volwassenen. 

Misschien weet je nog helemaal niet wat je wil of wie je wilt worden. Bij de open dag ontdek je wat bij jou past. Zo kun jij je voor 1 april zelfverzekerd aanmelden voor jouw favoriete opleiding.

Voor een overzicht van alle open dagen dit schooljaar kijk je hier.

moet ik me aanmelden?

Het is handig om je even aan te melden, je ontvangt dan alle handige info per e-mail. Denk aan: jouw eigen toegangsbewijs, een plattegrond, parkeeradvies en meer.

Zo kun je na het scannen van je toegangsbewijs bij de deur direct doorlopen naar de plek waar jij moet zijn. Handig toch? 

mogen mijn ouders/begeleiders mee?

Ja hoor, je mag je ouders of begeleiders meenemen. Zij hoeven zich niet aan te melden. Als jij je aanmeldt, sturen we jou alle informatie per e-mail. En dat mag je gerust doorsturen!

welke locaties kan ik bezoeken?

Onderstaande locaties zijn open tijdens de open dag. Meld je vooraf aan, dan kun je zien waar je moet zijn tijdens de open dag. Niet elke opleiding heeft een open dag op alle locaties. Klik op de locatie voor meer info en/of een plattegrond. 

zit elke mbo-richting of opleiding op elke locatie?

Nee, niet elke mbo-richting of opleiding zit op elke locatie. Het is dus handig om vooraf te checken welke mbo-richting of opleiding jij wilt bezoeken.

Bij het aanmelden voor de open dag geef je heel eenvoudig aan op welke locatie jij de mbo-richting of opleiding wilt bezoeken. Je kunt bij het aanmelden ook zien welke opleidingen en mbo-richtingen er aanwezig zijn op welke locatie tijdens de open dag.

speciaal voor ouders/verzorgers

We zijn jullie niet vergeten! Jullie hoeven je niet aan te melden, maar zijn van harte welkom op de open dag. We geven tips over hoe je je kind kunt helpen. En hoe zit het puberbrein nou eigenlijk in elkaar?! 

Meer info