kies je opleiding

Ben je nog niet 100% zeker van je opleidingskeuze? Kom dan naar de open zaterdag op 16 maart van 10.00 - 14.00 uur. Het is een kleinschalige open dag waar jij één-op-één de laatste vragen kunt laten beantwoorden. Zo maak jij de juiste keuze en kun je beginnen aan de opleiding die bij jou past. 

Het is wel belangrijk dat je je vooraf aanmeldt voor de open zaterdag. Je ontvangt dan je toegangsbewijs en andere handige informatie per e-mail.

ben je nog niet 100% zeker van je opleidingskeuze? 
kom naar de open zaterdag op
16 maart van 10.00 tot 14.00 uur

meld je aan

hoe ziet de open zaterdag eruit?

Het is een kleinschalige open dag. Er zijn geen demonstraties, voorlichtingsrondes of bedrijvenstands. Docenten en studenten hebben dus alle tijd voor jou (en je ouders/verzorgers) om al je vragen één-op-één te beantwoorden en zo twijfels weg te nemen.

veelgestelde vragen over de open zaterdag

wanneer is de open zaterdag?

De open zaterdag is op zaterdag 16 maart 2019 van 10.00 - 14.00 uur. Vergeet je niet aan te melden voor deze open dag.

voor wie is de open zaterdag bedoeld?

Voor vmbo’ers en havisten die nog twijfelen over hun opleidingskeuze. Na je bezoek aan de open zaterdag weet jij welke opleiding het beste bij jou past. Zodat jij je voor 1 april zelfverzekerd aanmeldt voor je favoriete opleiding.

hoe ziet de open zaterdag er uit?

De open zaterdag is een kleinschalige open dag. Er zijn geen voorlichtingsrondes, demonstraties of bedrijvenstands. Docenten en studenten hebben dus alle tijd om kennis met jou (en je ouders/verzorgers) te maken en al je vragen één-op-één te beantwoorden om zo twijfels weg te nemen. Wij helpen je graag bij het kiezen van de opleiding die het beste bij jou past.

moet ik me aanmelden voor de open zaterdag?

We raden je aan om je vooraf wel aan te melden. Je ontvangt dan alle handige info per e-mail. Denk aan: jouw eigen toegangsbewijs, een plattegrond, parkeeradvies en meer. Zo kun je na het scannen bij de deur direct doorlopen naar de plek waar jij moet zijn op 16 maart. Handig toch?

Meld je je niet aan dan zullen wij je tijdens de open dagen vragen alsnog aan te melden op locatie. Het aanmelden kan dan, vanwege de drukte, wat langer duren.

is het nodig mijn ouders/verzorgers aan te melden voor de open zaterdag?

Het is niet nodig om je ouders/verzorgers ook aan te melden voor de open zaterdag. We sturen jou alle informatie per e-mail. En dat mag je gerust doorsturen naar je ouders/verzorgers. Tot 16 maart!

welke locaties kan ik bezoeken?

De onderstaande locaties zijn open tijdens de open zaterdag. Het is handig om je vooraf aan te melden, dan kun je ook direct zien waar je moet zijn tijdens de open zaterdag. Let op. Niet elke opleiding heeft een open dag op alle locaties.

  • Colosseum 87 (Grolsch Veste), Enschede
  • Van Galenstraat 19 (De Maere), Enschede
  • Wethouder Beversstraat 165, Enschede
  • Gieterij 200, Hengelo
  • De Sumpel 4-6, Almelo
  • Wierdensestraat 65, Almelo

zit elke mbo-richting of opleiding op elke locatie?

Nee, niet elke mbo-richting of opleiding zit op elke locatie. Het is dus handig om vooraf te checken welke mbo-richting of opleiding jij wilt bezoeken. Bij het aanmelden voor de open zaterdag kun je heel eenvoudig aangeven op welke locatie jij de mbo-richting of opleiding wilt bezoeken. Je kunt bij het aanmelden ook zien welke opleidingen en mbo-richting er aanwezig zijn op welke locatie tijdens de open zaterdag.

waar kan ik meer informatie, advies en/of hulp krijgen?

Neem contact op met ons Studie Informatiepunt (STIPT).  

Mail: info@rocvantwente.nl
Telefoon: (0800) 838 38 38 (gratis)
WhatsApp: 06 -29 00 79 91
Kom langs! Een afspraak maken is niet nodig.

STIPT: Gieterij 200, Hengelo
Openingstijden: 
maandag van 09.00 - 20.00 uur
dinsdag t/m donderdag van 09.00 - 16.30 uur
vrijdag van 09.00 - 16.00 uur

STIPT: Wierdensestraat 65, Almelo
Openingstijden:
maandag t/m donderdag van 09.00 - 13.00 uur en van 13:30 - 16.30 uur
Niet tijdens de schoolvakanties.

STIPT: Wethouder Beversstraat 165, Enschede
Openingstijden:
dinsdag- en donderdagmiddag van 13.00 - 16.30 uur
Niet tijdens de schoolvakanties.