hoe ziet de cursus er uit?

Hoe je je minder druk kunt maken om kleine dingen.

We zitten allemaal wel eens te piekeren over iets. Het is normaal en meestal ook heel waardevol. Want door te piekeren en goed na te denken komen er vaak nieuwe ideeën. Maar wat als het piekeren de overhand krijgt in je leven en het niet meer op gewoon nadenken lijkt? Als je je continu zorgen maakt, als je steeds maar beren op de weg ziet of je praat jezelf helemaal de put in? Dan kan stress het gevolg zijn.

 

voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is laagdrempelig en vooral bedoeld voor mensen die veel piekeren, last hebben van stress en mensen die zich snel somber voelen.

meld je aan voor deze vrijetijdscursus

feiten in het kort

  • Code VH2219
  • Duur 3 lessen
  • Lestijden 19.00-21.30
  • Kosten € 50,-
  • Overige kosten geen
  • Startdatum 27 oktober 2020
    wekelijks op dinsdagavond
  • Cursusjaar 2020-2021
  • Leslocatie Gieterij 200, Hengelo

meer over de cursus

Extra cursusinformatie

Stress geeft lichamelijke klachten. Herken je dit? En zou je willen onderzoeken of iets jou zou kunnen helpen om uit deze cirkel van piekeren te stappen? Geef je dan op voor deze korte cursus. Want vergeet niet dat onze manier van denken heel veel invloed heeft op hoe wij ons voelen. Naast het aanleren van nieuwe patronen is er ook de ruimte om van elkaar te leren. Wie weet heeft degene die naast jou zit wel de gouden tip!

maak kennis met de docent

Mijn naam is Wendy Strijk, geboren en getogen in Drenthe. Ik heb Gezondheidswetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht, waar ik me voornamelijk bezig hield met de preventie van ziekte. Het voorkomen van ziekte ben ik in de loop van de jaren anders gaan invullen doordat ik me ben gaan verdiepen en bekwamen in een breed scala aan alternatieve geneeswijzen. Dit omdat ik zelf en veel mensen om mij heen vast liepen in de reguliere zorg. Vaak is er dan in het 'alternatieve circuit' nog wel winst te behalen. Tegenwoordig ben ik Sensitherapeut en Reiki Master.

Naast de fantastische resultaten die ik tot op de dag van vandaag boek met de Sensitherapie, is bij mij 10 jaar geleden de behoefte geboren om mijn kennis met anderen te delen. Vanuit mijn eigen ervaring wilde ik graag anderen helpen door hen dezelfde inzichten te brengen die mij zo geholpen hebben. Daarom geef ik naast deze cursus ook met veel plezier de cursus Reiki, de workshop EFT en een lezing over hooggevoeligheid bij de Volksuniversiteit. Elk jaar is het weer een feestje om deze cursussen te mogen verzorgen. Vaak blijven de cursisten zelfs na de cursus nog regelmatig bij elkaar komen om te oefenen en ervaringen uit te wisselen. Nu ik naar Twente ben verhuisd wil ik ook hier graag mijn kennis en ervaringen met jullie delen. Want wat geniet ik als ik mensen zie groeien in hun persoonlijke ontwikkeling door hun nieuw opgedane vaardigheden en kennis! Want op hun beurt zullen zij hun ervaringen ook weer gaan delen met vrienden en familie. Zo wordt het leven langzaam voor iedereen een beetje mooier.

Want dat is mijn passie, het leven van anderen een stukje mooier en lichter te maken.

www.dewarmehandjes.nl

cursusvoorwaarden/veelgestelde vragen

Op de pagina 'Vrije tijd' vind je o.a. informatie over de algemene voorwaarden, veelgestelde vragen en vakantieroosters die gelden voor alle cursussen van de Volksuniversiteit.

Wendy Strijk, docent Anti piekercursus

'Piekeren is heel normaal en waardevol, tot het de overhand krijgt.'