hoe ziet de cursus er uit?

Ben jij iemand die graag lichter wil leven? Vind je het fijn om in een groep van gelijkgestemden te delen in persoonlijke thema’s? Sta je open voor het onderzoeken van je eigen aandeel in je levensomstandigheden? En heb je het verlangen om dit te transformeren zodat het jou niet langer tegenhoudt?

Beantwoord je deze vragen met een 'JA', dan is deelname aan de jaargroep ‘Lichter leven’  echt wat voor jou!

voor wie is deze cursus bedoeld?

Wil jij werken aan je bewustwording en groei, met de insteek om lichter te leven? Dan is deze jaargroep echt wat voor jou!

meld je aan voor deze vrijetijdscursus

feiten in het kort

  • Code VUH1524
  • Duur 9 lessen
  • Lestijden 19.00-21.30 uur
  • Kosten € 225,-
  • Overige kosten geen
  • Startdatum 25 maart 2021
    data: 22-4, 27-5, 24-6, 28-10, 25-11, 16-12, 27-1 en 24-2
  • Cursusjaar 2020-2021
  • Leslocatie Gieterij 200, Hengelo

meer over de cursus

Extra cursusinformatie

In een jaarreeks van 9 bijeenkomsten geven we aandacht aan onze bewustwording en groei, met de insteek om lichter te leven. De workshop bestaat uit het leven zelf, waarbij je integreert wat je meeneemt uit de bijeenkomsten.

De bijeenkomsten bestaan uit momenten van (o.a.) reflectie, delen, oefening en inspiratie. Je krijgt handvatten voor groei en meer inzichten in je eigen gedrag, overtuigingen en wensen. Met aandacht voor je eigen proces en zijn met wat er is, creëer je een lichter leven voor jezelf.

Instromen na aanvang van de jaargroep is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden bij het Secretariaat van de Volksuniversiteit. 

Lesdata

Lesdata 2021:

Donderdag 25 maart, 22 april, 27 mei, 24 juni, 28 oktober, 25 november,

16 december 

Lesdata 2022:

Donderdag 27 januari en 24 februari 

Maak kennis met de docent

Mijn naam is Anne Lodewijkx. Mensen helpen om in beweging te komen, zodanig dat ze door los te laten wat niet meer dient, ruimte maken in hun leven, dat is mijn passie.

In mijn eigen praktijk voor organising (opruim-coaching) en coaching, speelt loslaten een grote rol. En natuurlijk gaat het om meer dan alleen spullen. Ook om verloren of zieke dierbaren, beperkende overtuigingen, stress, piekergedachten of een leefsituatie die sterk in verandering is. Het is mijn passie om mensen te helpen om in beweging te komen, zodanig dat ze door los te laten, ruimte maken voor zichzelf. Met een groter bewustzijn op je eigen manieren van (niet-)loslaten, krijg je meer grip op en balans in je leven. Hierin noem ik mijzelf grappend ervaringsdeskundige: met voorbeelden uit mijn eigen leven kan ik goed illustreren wat wél en wat niet ondersteunend werkt.

cursusvoorwaarden/veelgestelde vragen

Op de pagina 'Vrije tijd' vind je o.a. informatie over de algemene voorwaarden, veelgestelde vragen en vakantieroosters die gelden voor alle cursussen van de Volksuniversiteit.

Anne Lodewijkx, docent cursus Lichter leven door ballast los te laten

'Mensen begeleiden in hun persoonlijke groei, dat is mijn passie'