hoe ziet de cursus er uit?

Ligt jouw bureau ook helemaal vol met papieren? Regel jij je administratie tijdens het Netflixen? Lukt het je maar niet om orde te scheppen in de chaos? Dan is de workshop “Je digitale administratie op orde” perfect voor jou! Tijdens deze workshop leer je welke stappen je moet zetten om overzicht te krijgen in jouw administratie.

voor wie is deze cursus bedoeld?

Voor wie graag een andere kijk wil krijgen op zijn of haar digitale administratie

meld je aan voor deze vrijetijdscursus

feiten in het kort

  • Code VH2543
  • Duur 1 les
  • Lestijden 19.00-22.00
  • Kosten € 25,-
  • Overige kosten geen
  • Startdatum 1 december 2020
  • Cursusjaar 2020-2021
  • Leslocatie Gieterij 200, Hengelo

meer over de cursus

Extra cursusinformatie

Je krijgt een andere kijk op je papieren rompslomp, want hoe sorteer jij je documenten nu eigenlijk? Welke papieren bewaar je wel en welke niet en is dat een goede keuze? Tevens krijg je ook praktische tips om van papier naar digitaal te gaan.

maak kennis met de docent

Ik ben Chloé van Driel (1973) en woon samen met mijn vriend en mijn kat Max in Hengelo. Niet geboren en getogen in Twente maar wel een trotse Twentenaar. Ik ben gek op dieren, gezelligheid en lekker eten. Maar in het dagelijks leven ben ik vooral aan het opruimen. Opruimen zit in mijn genen, ik word er blij van en het geeft mij rust. In mijn werkverleden heb ik ervaring opgedaan in secretariële, administratieve en coördinerende rollen binnen klantgerichte omgevingen. Als vrijwilliger heb ik cliënten begeleid met het ordenen en structureren van hun administratie. Vooral het persoonlijke contact met mensen spreekt mij aan en graag wil ik er voor de mensen zijn. Alle ervaring die ik heb opgedaan kan ik goed toepassen bij het uitvoeren van mijn vak, organiseren.

cursusvoorwaarden/veelgestelde vragen

Op de pagina 'Vrije tijd' vind je o.a. informatie over de algemene voorwaarden, veelgestelde vragen en vakantieroosters die gelden voor alle cursussen van de Volksuniversiteit.

Chloé van Driel, docent Je digitale administratie op orde

'Ik heb cliënten begeleid met het ordenen en structureren van hun administratie'