hoe ziet de cursus er uit?

Halloween, een Amerikaans feest dat hier elk jaar populairder wordt en ons oer-Hollandse Sinterklaasfeest. Feesten vol lekkernijen!

Voor Halloween maken we bezemstelen, donutspinnen,mummies van hotdogs, heksenvingers en andere griezelige lekkernijen. Voor Sinterklaas  leer je zelf heerlijke speculaas en taai taai maken en nog veel meer lekkers waarvan je kunt genieten tijdens het Heerlijke avondje! Met de recepten uit deze workshop kun je zelf thuis gemakkelijk aan de slag en worden Halloween en Sinterklaas gezellige feesten vol met zelfgemaakt lekkers!

 

voor wie is deze cursus bedoeld?

Voor wie thuis graag zelf aan de slag gaat met feestelijke recepten!

meld je aan voor deze vrijetijdscursus

feiten in het kort

  • Code VA8116
  • Duur 1 les
  • Lestijden 18.30-22.00
  • Kosten € 55,-
  • Overige kosten geen
  • Startdatum 16 oktober 2018
  • Cursusjaar 2018-2019
  • Leslocatie Wierdensestraat 65, Almelo

meer over de cursus

extra cursusinformatie

Tip!

Na het bereiden van de gerechten ga we samen aan tafel om alles te proeven en op te eten. Wat eventueel overblijft kan worden meegenomen in bakjes, deze kun je zelf meebrengen.

maak kennis met de docent

Mijn naam is Edith westendorp. Mijn passie gaat uit naar het geven van kookdemonstraties of workshops, mensen kennis laten maken met pure smaken en het organiseren van een privé-diners. Samen combineren, proeven, proberen… Simpele ingrediënten uit laten groeien tot iets speciaals. Niet ingewikkeld, maar wel anders. Koken is gezelligheid en dat wil ik jou laten zien tijdens mijn workshops. Snijden, bakken, koken, stomen, zoet en hartig… alle facetten komen aan bod. Ik werk met verschillende thema’s: buitenlands, high tea, koken met producten uit de verschillende seizoenen, hapjes, koken met streekproducten, feestelijke recepten voor kerst, vis, groenten, etc. om maar een paar voorbeelden te noemen. Bij de Volksuniversiteit bied ik een groot aantal van deze workshops aan. Tijdens de kookworkshop doe je veel ideeën op en krijg je recepten mee naar huis waar je nog vaak van zult genieten. 

www.eetit.nl

Edith Westendorp, docent kookworkshops

'Ik wil mensen graag kennis laten maken met pure smaken!'