hoe ziet de cursus er uit?

Tijdens deze cursus van 4 avonden worden verschillende facetten van loslaten onder de loep genomen. Loslaten betekent niet letterlijk ‘je handen er vanaf trekken’. Loslaten heeft alles te maken met acceptatie, vertrouwen en bewustwording. Je hebt veel te winnen als je daar aandacht aan geeft. Loslaten geeft vrijheid. En wie wil dat nou niet?

voor wie is deze cursus bedoeld?

Wil jij verder komen en meer vrijheid in je leven?

meld je aan voor deze vrijetijdscursus

feiten in het kort

  • Code VH2548
  • Duur 4 lessen
  • Lestijden 19.00-21.00 uur
  • Kosten € 70,-
  • Overige kosten geen
  • Startdatum 27 oktober 2020
    wekelijks op de dinsdagavond
  • Cursusjaar 2020-2021
  • Leslocatie Gieterij 200, Hengelo

meer over de cursus

Extra cursusinformatie

Vind je het soms lastig om ervaringen, gedachten, wellicht spullen of mensen in je leven los te laten? Wil je hier mee oefenen of vind je het leuk om aan de slag te gaan met de grote thema’s rondom ‘loslaten’? Dan is deze cursus (iets) voor jou!

Maak kennis met de docent

Mijn naam is Anne Lodewijkx. Mensen helpen om in beweging te komen, zodanig dat ze door los te laten wat niet meer dient, ruimte maken in hun leven, dat is mijn passie.

In mijn eigen praktijk voor organising (opruim-coaching) en coaching, speelt loslaten een grote rol. En natuurlijk gaat het om meer dan alleen spullen. Ook om verloren of zieke dierbaren, beperkende overtuigingen, stress, piekergedachten of een leefsituatie die sterk in verandering is. Het is mijn passie om mensen te helpen om in beweging te komen, zodanig dat ze door los te laten, ruimte maken voor zichzelf. Met een groter bewustzijn op je eigen manieren van (niet-)loslaten, krijg je meer grip op en balans in je leven. Hierin noem ik mijzelf grappend ervaringsdeskundige: met voorbeelden uit mijn eigen leven kan ik goed illustreren wat wél en wat niet ondersteunend werkt.

cursusvoorwaarden/veelgestelde vragen

Op de pagina 'Vrije tijd' vind je o.a. informatie over de algemene voorwaarden, veelgestelde vragen en vakantieroosters die gelden voor alle cursussen van de Volksuniversiteit.

Anne Lodewijkx, docent cursus Lichter leven door ballast los te laten

'Mensen begeleiden in hun persoonlijke groei, dat is mijn passie'