hoe ziet de cursus er uit?

Deze cursus geeft inzicht in de wijze waarop ons brein werkt als het gaat om geld uitgeven. Deze training gaat verder dan budgetcoaching. Daar waar budgetcoaching vooral de bespaarmogelijkheden laat zien, worden de deelnemers in deze training meegenomen in de “psychologie” van het geld. De deelnemer krijgt inzicht in de oorzaken van een te hoog bestedingspatroon.

 

voor wie is deze cursus bedoeld?

Voor iedereen die minder geld uit wil geven en meer wil overhouden.

meld je aan voor deze vrijetijdscursus

feiten in het kort

  • Code VH9513
  • Duur 3 lessen
  • Lestijden 19.30-21.30
  • Kosten € 50,-
  • Overige kosten geen
  • Startdatum 14 mei 2019
    wekelijks op dinsdagavond
  • Cursusjaar 2018-2019
  • Leslocatie Gieterij 200, Hengelo

meer over de cursus

extra cursusinformatie

Hoe kan het dat wij als mens soms te veel uitgeven? Hoe heeft (onbewust) onze omgeving invloed op ons uitgavenpatroon? Waarom registreert ons brein kleine uitgaven niet? Wat kun je doen om een flink bedrag bij elkaar te sparen? En heel belangrijk: hoe voorkom je de valkuilen waardoor je teveel geld uitgeeft.

maak kennis met de docent

Mijn naam is Robin Heuten. Als geregistreerd financial life planner ben ik opgeleid om jou te motiveren het beste uit je leven te halen. Ik zet de voortdenderende trein van jouw leven even stil. En ik nodig jou uit om te ontdekken hoe jouw ideale leven eruit zou kunnen zien en welke financiële kaders daarvoor nodig zijn. Om de verleiding van geld te weerstaan laat ik je anders kijken naar geld. Door de “psychologie van geld” te kennen ga je andere financiële keuzes maken. Keuzes die passen bij jouw leven. En zo zou het toch moeten zijn?

www.freedomfocus.nl

cursusvoorwaarden/veelgestelde vragen 

Op de pagina 'Vrije tijd' vind je o.a. informatie over de algemene voorwaarden, veelgestelde vragen en vakantieroosters die gelden voor alle cursussen van de Volksuniversiteit.

Robin Heuten, docent Budgetteren

'Het is belangrijk om te ontdekken wat er voor jou echt toe doet!'