hoe ziet de cursus er uit?

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques en is een uiterst effectieve zelfhulpmethode om de emotionele pijn van traumatische herinneringen, verdriet, boosheid, fobieën en andere emotionele aandoeningen in zeer korte tijd blijvend op te lossen. Het werkt snel, langdurig en mild.

 

voor wie is deze cursus bedoeld?

Voor wie traumatische herinneringen of fobieën blijvend wil oplossen.

meld je aan voor deze vrijetijdscursus

feiten in het kort

  • Code zie 'Wanneer en waar'
  • Duur 2 lessen
  • Lestijden 19.00-21.30
  • Kosten € 35,-
  • Overige kosten geen
  • Startdatum zie 'Wanneer en waar'
  • Cursusjaar 2020-2021
  • Leslocatie Gieterij 200, Hengelo

meer over de cursus

extra cursusinformatie

EFT is gebaseerd op het wegnemen van verstoringen in het energiesysteem van het lichaam. Dit wordt gedaan door op bepaalde plekken op het lichaam te kloppen. Dus ben je bang voor spinnen of word je geplaagd door vliegangst of iets heel anders, kom dan naar de workshop om deze methode te leren en meteen op jezelf en (eventueel) anderen te oefenen!

Wanneer en waar

De Gieterij 200, Hengelo

VH1200 / 19.00-21.30 uur / dinsdag 19 en 26 januari 2021 / VOL

VUH1208 / 19.00-21.30 uur / dinsdag 13 en 20 april 2021 / aanmelden is onder voorbehoud, afhankelijk van maatregelen en doorschuiven van cursussen. U wordt op de hoogte gehouden.

maak kennis met de docent

Mijn naam is Wendy Strijk, geboren en getogen in Drenthe. Ik heb Gezondheidswetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht, waar ik me voornamelijk bezig hield met de preventie van ziekte. Het voorkomen van ziekte ben ik in de loop van de jaren anders gaan invullen doordat ik me ben gaan verdiepen en bekwamen in een breed scala aan alternatieve geneeswijzen. Dit omdat ik zelf en veel mensen om mij heen vast liepen in de reguliere zorg. Vaak is er dan in het 'alternatieve circuit' nog wel winst te behalen. Tegenwoordig ben ik Sensitherapeut en Reiki Master.

Naast de fantastische resultaten die ik tot op de dag van vandaag boek met de Sensitherapie, is bij mij 10 jaar geleden de behoefte geboren om mijn kennis met anderen te delen. Vanuit mijn eigen ervaring wilde ik graag anderen helpen door hen dezelfde inzichten te brengen die mij zo geholpen hebben. Daarom geef ik met veel plezier op de volksuniversiteit de cursus Reiki, de workshop EFT en een lezing over hooggevoeligheid. Elk jaar is het weer een feestje om dit te mogen verzorgen. Vaak blijven de cursisten zelfs na de cursus nog regelmatig bij elkaar komen om te oefenen en ervaringen uit te wisselen. Nu ik naar Twente ben verhuisd wil ik ook hier graag mijn kennis en ervaringen met jullie delen. Want wat geniet ik als ik mensen zie groeien in hun persoonlijke ontwikkeling door hun nieuw opgedane vaardigheden en kennis! Want op hun beurt zullen zij hun ervaringen ook weer gaan delen met vrienden en familie. Zo wordt het leven langzaam voor iedereen een beetje mooier.

Want dat is mijn passie, het leven van anderen een stukje mooier en lichter te maken. Door bewust te leren voelen in bijvoorbeeld de Reiki cursus, gaat er een wereld voor je open. We doen niks zweverigs, we blijven gewoon met beide voetjes op de grond, maar we kijken wel naar hetzelfde vanuit een andere invalshoek. En wat er dan gebeurt is verrassend.

www.dewarmehandjes.nl

cursusvoorwaarden/veelgestelde vragen

Op de pagina 'Vrije tijd' vind je o.a. informatie over de algemene voorwaarden, veelgestelde vragen en vakantieroosters die gelden voor alle cursussen van de Volksuniversiteit.

Wendy Strijk, docent EFT

'EFT staat voor Emotional Freedom Techniques en is een uiterst effectieve zelfhulpmethode!'