hoe ziet de cursus er uit?

Als geld geen rol zou spelen, wat zou jij dan doen? Als ik deze vraag stel aan deelnemers van mijn workshop, dan valt mij keer op keer op dat velen dan hun leven anders in zouden richten dan dat ze nu doen. Geld geeft mogelijkheden maar werkt dus ook beperkend. We komen niet in actie en blijven doen wat we deden. En hiermee doen we ons zelf te kort. Maar we zien de alternatieven niet. In deze workshop ontdek je misschien wel de richting die de juiste is voor jou!

voor wie is deze cursus bedoeld?

De workshop "Life Planning" reikt een kijk op geld en financiën aan welke aanzet tot waardevolle verandering! Door middel van oefeningen en dialoog ontdek je hoe je staat ten opzichte van geld en leven. Deze workshop brengt een proces op gang dat jou in staat stelt je levensdoelen en financiële wensen kloppend te maken.

meld je aan voor deze vrijetijdscursus

feiten in het kort

  • Code VH8930
  • Duur 2 lessen
  • Lestijden 19.30-21.30
  • Kosten € 35,-
  • Overige kosten geen
  • Startdatum 22 november 2018
    en 29 november
  • Cursusjaar 2018-2019
  • Leslocatie Gieterij 200, Hengelo

meer over de cursus

extra cursusinformatie

Het leven draait niet om geld. Er is echter geen enkel levensthema dat niet met geld verbonden is. Elke levenskeuze heeft financiële consequenties! De angst regeert en hierdoor blijven we hangen in een baan die we niet leuk meer vinden. En nemen we genoegen met futloze relaties. Het meest schaarse goed op deze wereld is niet geld maar tijd. Benut de tijd goed en ga dingen doen die jou blij maken.

Het wordt tijd dat geld dienstbaar wordt aan mensen en het leven zelf en niet meer andersom. Dit wordt bereikt wanneer passie en geld evenwichtig aanwezig zijn in het dagelijks bestaan van elk individu. Ook in jou leven! Het grootste probleem waar we namelijk massaal mee worstelen is het vinden van voldoende tijd en geld voor de dingen van het leven die we echt belangrijk vinden. 

maak kennis met de docent

Mijn naam is Robin Heuten. Als geregistreerd financial life planner ben ik opgeleid om jou te motiveren het beste uit je leven te halen. Ik zet de voortdenderende trein van jouw leven even stil. En ik nodig jou uit om te ontdekken hoe jouw ideale leven eruit zou kunnen zien en welke financiële kaders daarvoor nodig zijn. Om de verleiding van geld te weerstaan laat ik je anders kijken naar geld. Door de “psychologie van geld” te kennen ga je andere financiële keuzes maken. Keuzes die passen bij jouw leven. En zo zou het toch moeten zijn?

www.freedomfocus.nl

Robin Heuten, docent life Planning

'Het meest schaarse goed op deze wereld is niet geld maar tijd. Benut de tijd goed en ga dingen doen die je blij maken.'