hoe ziet de cursus er uit?

In 5 stappen naar een opgeruimd huis met een direct zichtbaar en voelbaar resultaat. Je krijgt inzicht in je opruimgewoontes, hoe ga je om met je tijd en handige tips & tricks die je in je eigen huis kunt toepassen. Opgeruimd staat netjes maar geeft vooral rust en ruimte in hoofd en huis. “The best way to get things done is to begin”

voor wie is deze cursus bedoeld?

Sta je voor een grote verandering in je leven? Is het thuis door omstandigheden niet meer op orde? Heb je behoefte aan overzicht? Vind je het lastig prioriteiten te stellen of ben je steeds van alles kwijt? Dan is deze workshop misschien wel de oplossing voor jou!

meld je aan voor deze vrijetijdscursus

feiten in het kort

  • Code VH2542
  • Duur 1 les
  • Lestijden 19.00-22.00
  • Kosten € 25,-
  • Overige kosten geen
  • Startdatum 17 november 2020
  • Cursusjaar 2020-2021
  • Leslocatie Gieterij 200, Hengelo

meer over de cursus

maak kennis met de docent

Ik ben Chloé van Driel (1973) en woon samen met mijn vriend en mijn kat Max in Hengelo. Niet geboren en getogen in Twente maar wel een trotse Twentenaar. Ik ben gek op dieren, gezelligheid en lekker eten. Maar in het dagelijks leven ben ik vooral aan het opruimen. Opruimen zit in mijn genen, ik word er blij van en het geeft mij rust. In mijn werkverleden heb ik ervaring opgedaan in secretariële, administratieve en coördinerende rollen binnen klantgerichte omgevingen. Als vrijwilliger heb ik cliënten begeleid met het ordenen en structureren van hun administratie. Vooral het persoonlijke contact met mensen spreekt mij aan en graag wil ik er voor de mensen zijn. Alle ervaring die ik heb opgedaan kan ik goed toepassen bij het uitvoeren van mijn vak, organiseren.

cursusvoorwaarden/veelgestelde vragen

Op de pagina 'Vrije tijd' vind je o.a. informatie over de algemene voorwaarden, veelgestelde vragen en vakantieroosters die gelden voor alle cursussen van de Volksuniversiteit.

Chloé van Driel, docent Opgeruimd staat netjes

'Opruimen zit in mijn genen, ik word er blij van en het geeft mij rust.'