hoe ziet de cursus er uit?

Grenzen stellen is lastig, we hebben juist altijd geleerd om ons aan te passen in plaats van onze eigen plek in te nemen. Wellicht ervaar je regelmatig dat er over je grenzen gegaan wordt. Vind jij het interessant om met dit thema bezig te zijn? Kan jij wel wat oefening, tips en tools gebruiken? Dan kom je in deze workshop al een heel eind.

voor wie is deze cursus bedoeld?

Voor iedereen die wil leren hoe hij zijn eigen plek in kan nemen.

meld je aan voor deze vrijetijdscursus

feiten in het kort

  • Code zie 'wanneer en waar'
  • Duur 1 les
  • Lestijden 19.00-22.00 uur
  • Kosten € 25,-
  • Overige kosten geen
  • Startdatum zie 'wanneer en waar'
  • Cursusjaar 2021-2022

meer over de cursus

Extra cursusinformatie

Wil jij bekijken wat het betekent om gezonde grenzen te stellen. Dan is deze workshop wat voor jou. We onderzoeken manieren om grenzen te herkennen en te bewaken. En we oefenen in het stellen van grenzen.

Wanneer en waar

De Gieterij 200, Hengelo 

VUH1531/ dinsdag 23 november 2021 / 19.00 - 22.00 uur 

Wierdensestraat 65, Almelo

VUA1542 / dinsdag 14 december 2021 / 19.00 - 22.00 uur 

Maak kennis met de docent

Mijn naam is Anne Lodewijkx. Mensen helpen om in beweging te komen, zodanig dat ze door los te laten wat niet meer dient, ruimte maken in hun leven, dat is mijn passie.

In mijn eigen praktijk voor organising (opruim-coaching) en coaching speelt loslaten een grote rol. En natuurlijk gaat het om meer dan alleen spullen. Ook om verloren of zieke dierbaren, beperkende overtuigingen, stress, piekergedachten of een leefsituatie die sterk in verandering is. Het is mijn passie om mensen te helpen om in beweging te komen, zodanig, dat ze door los te laten, ruimte maken voor zichzelf. Met een groter bewustzijn op je eigen manieren van (niet-)loslaten, krijg je meer grip op en balans in je leven. Hierin noem ik mijzelf grappend ervaringsdeskundige: met voorbeelden uit mijn eigen leven kan ik goed illustreren wat wél en wat niet ondersteunend werkt.

cursusvoorwaarden/veelgestelde vragen

Op de pagina 'Vrije tijd' vind je o.a. informatie over de algemene voorwaarden, veelgestelde vragen en vakantieroosters die gelden voor alle cursussen van de Volksuniversiteit.

Anne Lodewijkx, docent workshop Grenzen stellen

'krijg meer grip op en balans in je leven'