hoe ziet de cursus er uit?

Wil jij meer zicht op de werking van patronen en overtuigingen in het dagelijks leven? Wil jij meer zicht op de jouwe? En wil je leren ze om te zetten zodat je meer de regie krijgt op je eigen gedrag? Meld je dan aan voor deze workshop.

voor wie is deze cursus bedoeld?

Voor iedereen die oude overtuigingen wil leren omzetten.

meld je aan voor deze vrijetijdscursus

feiten in het kort

  • Code VUH1530
  • Duur 1 les
  • Lestijden 19.00-22.00
  • Kosten € 25,-
  • Overige kosten geen
  • Startdatum 9 november 2021
  • Cursusjaar 2021-2022

meer over de cursus

Extra cursusinformatie

Na wat uitleg over het ontstaan en de werking van onze patronen en overtuigingen, gaan we oefenen om ze te herkennen. Vaak ondersteunen ze ons niet. Tijdens deze workshop gaan we ons best doen om ze om te zetten naar positieve overtuigingen.

Maak kennis met de docent

Mijn naam is Anne Lodewijkx. Mensen helpen om in beweging te komen, zodanig dat ze door los te laten wat niet meer dient, ruimte maken in hun leven, dat is mijn passie.

In mijn eigen praktijk voor organising (opruim-coaching) en coaching speelt loslaten een grote rol. En natuurlijk gaat het om meer dan alleen spullen. Ook om verloren of zieke dierbaren, beperkende overtuigingen, stress, piekergedachten of een leefsituatie die sterk in verandering is. Het is mijn passie om mensen te helpen om in beweging te komen, zodanig, dat ze door los te laten, ruimte maken voor zichzelf. Met een groter bewustzijn op je eigen manieren van (niet-)loslaten, krijg je meer grip op en balans in je leven. Hierin noem ik mijzelf grappend ervaringsdeskundige: met voorbeelden uit mijn eigen leven kan ik goed illustreren wat wél en wat niet ondersteunend werkt.

cursusvoorwaarden/veelgestelde vragen

Op de pagina 'Vrije tijd' vind je o.a. informatie over de algemene voorwaarden, veelgestelde vragen en vakantieroosters die gelden voor alle cursussen van de Volksuniversiteit.

Anne Lodewijkx, docent workshop Patronen en overtuigingen

'Krijg meer grip op en balans in je leven'