Wie wint de TIP 2020?

De Team Innovatie Prijs (TIP) is bedoeld voor teams die een bijzondere prestatie leveren en daarmee een innovatief en kwalitatief leerklimaat bieden voor studenten van ROC van Twente. Door de coronamaatregelen vindt de uitreiking van de TIP 2020 later dit jaar plaats.

team Smart2050

project SMARTCirculair

18 studenten en hun docenten van de opleidingen Bouw, Infra, Installatietechniek, Elektrotechniek, Interieuradviseur, Meubelmaker en Communicatie en marketing werken als één multidisciplinair team samen aan een nieuw kantoorgebouw van een bedrijf in Borne. En wat ze bedenken wordt ook echt uitgevoerd. Met deze opdracht doen ze mee aan de landelijke ontwerpwedstrijd SMARTCirculair. Hierbij gaat het om het meest spraakmakende, vernieuwende, duurzame en circulaire ontwerp voor een lokale opdrachtgever.

Bekijk ook hun filmpje!

team Opleidingen Management Support

project Job Skills

Studenten van deze opleidingen voeren opdrachten uit van school en later van bedrijven in multidisciplinaire teams en geven presentaties en workshops aan medestudenten. Dit vanuit de overtuiging dat deze Job Skills noodzakelijk zijn om goed te kunnen functioneren in een steeds veranderende (werk)omgeving. Succesvol worden in studie, stage en werk, dat is het uiteindelijke doel van dit project.

Bekijk ook hun filmpje!

team BBL (M&M)

project Keuzedelen op maat bij de BBL

Met het keuzedeel kan de student zich verbreden of verdiepen. Het innovatieve in dit project is, dat er veel te kiezen valt. Bovendien kan elk keuzedeel dagelijks aan het eind van de middag gevolgd worden. Voor BBL-studenten en hun werkgevers een enorme uitkomst omdat het dan altijd past in het werk- en scholingsschema.

Bekijk ook hun filmpje!

Team Innovatie Prijs

De TIP is bedoeld voor teams die een bijzondere prestatie leveren en daarmee een innovatief en kwalitatief leerklimaat bieden voor studenten van ROC van Twente.