wie wint de TIP 2021?

De Team Innovatie Prijs (TIP) is bedoeld voor teams die een bijzondere prestatie leveren en daarmee een innovatief en kwalitatief leerklimaat bieden voor studenten van ROC van Twente. 

gemengd team VMM

project Keuzedelenmiddag

Er valt echt wat te kiezen bij Vormgeving, Mode en Media: op woensdagmiddag volgt een student misschien wel een keuzedeel van een andere opleiding binnen het College. Zo leert hij of zij meer studenten, docenten en vakgebieden kennen. En dát levert een gemotiveerde student op. En wie weet krijgt hij of zij ook meer mogelijkheden in het werkveld of voor een vervolgopleiding. Bekijk ook hun filmpje!

team Gieterij

project Serviceloket

VOG inleveren? Printpas ophalen? Of werkt je laptop niet goed? Voorheen moest je van hot naar her. Nu kunnen studenten en medewerkers voor dit soort regelzaken terecht op één plek: het Serviceloket. Een mooie samenwerking tussen verschillende diensten. Bekijk ook hun filmpje!

team Sport & bewegen

project Houding in beeld

Niet alleen resultaten, maar ook houding bepalen hoe een student het doet. Met de houdingskaart krijgen student, docent en ouders een compleet beeld over wat er goed gaat. En ook waar nog leerpunten liggen. Regie over eigen studie dus. Bovendien een prima leidraad voor een gesprek over voortgang. Bekijk ook hun filmpje!

feestelijke uitreiking

De uitreiking is online op 11 mei 2021.