Team Verzorgende C wint TIP 2019!

Op 11 april won team Verzorgende C met hun project Leren is werken en werken is leren de Team Innovatie Prijs (TIP). Volgens de jury zeer verdiend, omdat het de 21e eeuwse vaardigheden prima weet te combineren met de bpv.

team Verzorgende C

project Leren is werken en werken is leren

Workshops, intervisie, training on the job: onze studenten en medewerkers van praktijkopleider Manna doen het samen in de leertuin. Docent en praktijkopleider sluiten aan op de actualiteit en persoonlijke leergevoeligheid en zijn aanwezig op de afdelingen. Hierbij zijn er twee uitgangspunten: ‘Leren is werken en werken is leren’ en ‘Leren doen we samen’. Dit alles draagt bij aan de professionaliteit en kwaliteit van zorg.

Bekijk ook hun filmpje!

team Podiumacademie

project Introductieweek nieuwe stijl

Direct het diepe in! Bij de verlengde intro-projectweek van de Podiumacademie ervaren studenten van de drie opleidingen bij de start alle aspecten van het vak. Theorie in de vorm van masterclasses en workshops van professionals en een bezoek aan het werkveld zetten de studenten om in een voorstelling, die zij zelf ook moeten promoten. Dit alles onder begeleiding van tweedejaars studenten die coaches zijn. Zo zien ze wat hun kwaliteiten zijn, maar ook wat ze nog moeten leren. 

Bekijk ook hun filmpje!

team Bouw, Hout & Infra

project Stage lopen in eigen bedrijf

Wat doe je als je een eigen bedrijf hebt en je wil een opleiding volgen? Dit team ontwikkelde in samenwerking met SBB, Regio Twente, ROZ en partners uit het bedrijfsleven een traject waarbij een student stage kan lopen in eigen bedrijf. Hierbij is veel aandacht besteed aan de borging van kwaliteit, begeleiding en examinering. Een student/zzp'er hoeft op deze manier zijn bedrijf niet stil te leggen voor een opleiding. Ondernemerschap wordt gestimuleerd!

Bekijk ook hun filmpje!

Team Innovatie Prijs

De TIP is bedoeld voor teams die een bijzondere prestatie leveren en daarmee een innovatief en kwalitatief leerklimaat bieden voor studenten van ROC van Twente.