nieuwsgierig, verbindend en inspirerend

Wij verzorgen middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneneducatie in de regio Twente. Bij ons kun je kiezen uit zo’n 300 mbo-opleidingen van niveau 1 tot en met 4. Die kun je volgen op een van onze hoofdlocaties in Almelo, Hengelo of Enschede of op locaties in de omliggende dorpen. Onderwijs op meerdere plekken dus.

kengetallen

3e plek Keuzegids 2018 en 2021

plek Keuzegids 2018 en 2021

11 topopleidingen in de keuzegids 2021

topopleidingen in de keuzegids 2021

9 MBO Colleges

MBO Colleges

7+ studenttevredenheid

studenttevredenheid

22200+ studenten

studenten

2000+ medewerkers

medewerkers

leren maakt werken leuker

Een leven lang leren betekent dat je nieuwsgierig bent. Of je nu student of werknemer bent, je eigen bedrijf hebt en je medewerkers wilt laten groeien. Je wilt vooruit. Je bent bereid en gemotiveerd om te blijven leren. Samen met Endoor ontwikkelen wij onderwijs dat past bij jouw ambitie.

bestuur en management

strategische koers

twentse gastvrijheid

Lekker eten of heerlijk ontspannen, mogelijk gemaakt door onze studenten. Wie wil dat niet. Kom langs in Almelo en ervaar zelf ons aanbod in Twentse gastvrijheid.

jaarverslagen

vertrouwenspersoon

Voel je je niet veilig op school, op je werk of op stage? Word je bijvoorbeeld gepest of gediscrimineerd, dan kun je bij een vertrouwenspersoon terecht.

medewerkerstevredenheid 2020

ROC van Twente hoort tot de beste werkgevers van Nederland! Zo scoren we op het aspect Werkgeverschap een stuk hoger dan het landelijk gemiddelde bij mbo-scholen (8,3 voor werkplezier). Hiermee hebben onze medewerkers ons beloond met het World-class Workplace keurmerk voor goed werkgeverschap! En daar zijn we trots op!