Ons ROC van Morgen
maken we vandaag
samen met elkaar.

ROC van Twente wil onderwijs bieden dat oog heeft voor meer dan alleen het beroep. Meer dan ooit, zeker sinds de coronapandemie, vraagt het persoonlijk welzijn en de groei van onze studenten onze aandacht. Dat vraagt van ons een betrokken houding en tomeloze energie. Wij leveren een belangrijke bijdrage aan hun goede toekomst. 

Wat maakt ons wie wij zijn?

Onze vernieuwde strategische koers in beeld.

Werk in uitvoering: hier bouwen wij aan ons ROC van morgen.
Wij van ROC van Twente willen het verschil maken voor onze studenten. Elke dag weer. Niet alleen vandaag. Maar ook morgen. We blikken terug en kijken vooruit.

Terugkijken: ROC van Morgen-uitzending

Onder leiding van Erik Dijkstra, bekend van o.a. De Jakhalzen, spraken het College van Bestuur van ROC van Twente, studenten, medewerkers, stage-bedrijven en externe partners over persoonlijke en professionele ontwikkeling, een leven lang leren en de samenwerking tussen het bedrijfsleven en het onderwijs.

Nieuwsgierig naar de inhoud?
Je kunt de uitzending nu terugkijken.

Bekijk ons digitale magazine

Wat wordt de herijkte koers van ROC van Twente? Daarover zijn interviews gehouden en (digitale) gesprekken gevoerd met studenten, medewerkers en organisaties/bedrijven waarmee we samenwerken. Allemaal input voor de herijking van onze strategische koers.

Voor ROC van Twente - ons ROC van Morgen. We hebben zelf aan een deel van die gesprekken deelgenomen en zijn blij met alle enthousiasme, idee├źn, verbetersuggesties en input. In het digitale magazine nemen we je mee in deze verhalen.