Ons ROC van Morgen
maken we vandaag
samen met elkaar.

ROC van Twente wil onderwijs bieden dat oog heeft voor meer dan alleen het beroep. Meer dan ooit, zeker sinds de coronapandemie, vraagt het persoonlijk welzijn en de groei van onze studenten onze aandacht. Dat vraagt van ons een betrokken houding en tomeloze energie. Wij leveren een belangrijke bijdrage aan hun goede toekomst. 

Wat maakt ons wie wij zijn?

Onze vernieuwde strategische koers in beeld.

Bouwen aan ons ROC van morgen.
Een nieuwe koers is nooit af. Daar werken we iedere dag hard aan. Met elkaar. Om iedere keer weer het verschil te kunnen maken voor onze studenten. 

Terugkijken: ROC van Morgen

Onder leiding van Erik Dijkstra, bekend van o.a. De Jakhalzen, spraken we voor onze vernieuwde koers uitgebreid met studenten, medewerkers, stage-bedrijven en externe partners over persoonlijke en professionele ontwikkeling, een leven lang leren en de samenwerking tussen het bedrijfsleven en het onderwijs.

Nieuwsgierig naar de inhoud?
Je kunt de uitzending nu terugkijken.

Bekijk ons digitale magazine

Over de koers van ROC van Twente zijn tal van gesprekken gevoerd met studenten, medewerkers en organisaties/bedrijven waarmee we samenwerken. Allemaal input voor  ons ROC van Morgen.

We hebben zelf aan tal van die gesprekken deelgenomen en zijn blij met alle enthousiasme, idee├źn, verbetersuggesties en input. In het digitale magazine nemen we je mee in deze verhalen.