welkom in Twente

Gastvrijheid in coronatijd

Als je een bezoekje brengt aan onze school aan de Wierdensestraat, valt het je ongetwijfeld op dat er een andere bedrijvigheid is. We missen het om onze gasten onder te dompelen in de Twentse gastvrijheid. 

Het liefst gaan we zo snel mogelijk coronaproof in bedrijf en bieden we 'gewoon' weer al onze diensten aan vanaf de Wierdensestraat, maar dat kost tijd: samen met onze studenten willen we dat op een verantwoorde manier doen. Daarom ontvangen we helaas voorlopig nog geen gasten in onze restaurants, het wellness center en de kapsalon. De bakkerijwinkel is wél geopend: dus kom zeker langs aan de Wierdensestraat om coronaproof onze lekkere, verse producten te kopen.

Via onze social media accounts plaatsen we regelmatig nieuwsberichten, ook als we onze deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Wij kunnen niet wachten en hopen je snel weer te zien!

***

Kom -zodra het weer kan- bij ons langs en ervaar de Twentse gastvrijheid als nooit tevoren. Mogelijk gemaakt door onze eigen studenten. Of het nu gaat om een avondje uit, een vers broodje of een heerlijke massage, in Almelo kan het. Iemand anders verwennen? Geef een bon cadeau.

 

overzicht van ons aanbod