puur genieten

In onze brasserie Timeless ontvangen we momenteel alleen studenten van ROC van Twente als gast. Helaas kunnen we nog geen gasten van buiten school ontvangen. Natuurlijk gaan we het liefst zo snel mogelijk coronaproof in bedrijf en bieden we weer onze diensten aan, maar dat kost tijd: samen met onze studenten willen we dat op een verantwoorde manier doen.

Zo onderzoekt een groep studenten momenteel een alternatieve dienstverlening in de vorm van een takeaway.

Via onze social media accounts plaatsen we regelmatig nieuwsberichten en laten we ook weten wanneer onze deuren weer openen of onze dienstverlening (gedeeltelijk) weer begint. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze dienstverlening via de Facebookpagina Restaurants ROC van Twente. Je vindt ons ook op Instagram.

We hopen je snel weer te ontvangen in onze mooie brasserie!

***

Zin in een heerlijke kop koffie of cappuccino? Of toe aan een ontbijt of lunch? Studenten verzorgen het graag voor je. Je kunt de brasserie op bepaalde tijden ook reserveren voor een (besloten) feestje.

{{highlight.typeLabel}}

{{highlight.title}}

toon meer resultaten

waar is het?

Wierdensestraat 65
7604BB Almelo

0546 – 80 90 11

openingstijden

Als gevolg van de coronacrisis, is de brasserie momenteel alleen geopend voor onze studenten. Onze openingstijden zodra we weer gasten van buiten kunnen ontvangen:

ma
12.00 - 18.00 uur

di t/m do
08.00 - 18.00 uur

vr
08.00 - 14.00 uur

In de schoolvakanties is de brasserie gesloten.