Verzorgd tot in de puntjes

In onze kapsalon klinkt het geluid van stromend water, knippende scharen en drogende föhns. Iedere dag leren onze studenten meer over het vak haarverzorging, het werken met mensen en hun behoeften en wensen. 

Behandeling en prijzen

Onze studenten geven je graag vakkundig advies en een behandeling. Uiteraard onder professionele begeleiding van onze vakdocenten. Weten wat de kosten zijn? Download hier de prijslijst. 
Let op: betalen kan alleen met de pin.

De kapsalon is op donderdag en vrijdag van 9.00 - 12.30 uur geopend.

Je in de watten laten leggen door onze studenten tijdens een kappersbehandeling?

Word jij model? Dat zit wel goed!

Wil jij graag een keer model zitten tijdens een van de praktijklessen en onze studenten daarmee helpen bij het praktijkonderwijs? Geef je dan op als model voor onze studenten Haarverzorging en schrijf je in met behulp van dit formulier.

Als jij je hebt ingeschreven, kunnen onze studenten contact met je opnemen en je uitnodigen om model te komen zitten in een praktijkles. Je haar wordt dan door onze vakkundige studenten gestyled, geknipt of gekleurd. Volgens de laatste trends en passend bij jou en jouw wensen. Je bent van harte welkom in de praktijkruimte van onze kappers-studenten!  

Volg ons ook op social media voor het laatste nieuws en om alles te lezen over ons praktijkonderwijs. Je vindt ons op Facebook en Instagram.

{{highlight.typeLabel}}

{{highlight.title}}

toon meer resultaten

waar is het?

Wierdensestraat 65
7604 BB Almelo

openingstijden

Donderdag en vrijdag van 9.00 - 12.30 uur.  Maak hier zelf online een afspraak. 

In schoolvakanties is de salon gesloten.