verzorgd tot in de puntjes

In onze kapsalon klinkt nog steeds het geluid van stromend water, knippende scharen en drogende föhns, maar het is wel anders dan anders. Het liefst gaan we zo snel mogelijk coronaproof in bedrijf en bieden we weer onze diensten aan, maar dat kost tijd: samen met onze studenten willen we dat op een verantwoorde manier doen. Daarom ontvangen we helaas voorlopig nog geen gasten in de kapsalon. 

Via onze social media accounts plaatsen we regelmatig nieuwsberichten, ook als we onze deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Check hiervoor de Facebookpagina ROC van Twente Haarverzorging. Je vindt ons ook op Instagram.

We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn in onze gezellige salon!

*** 

Helemaal klaar met je huidige coupe, of gewoon toe aan iets anders? Onze studenten vertalen jouw wensen in een modern en eigentijds kapsel zodat je weer goed voor de dag kunt komen. Ook kun je in de kapsalon terecht voor de aanschaf van diverse haarverzorgingsproducten.

{{highlight.typeLabel}}

{{highlight.title}}

toon meer resultaten

waar is het?

Wierdensestraat 65
7604BB Almelo

0546 - 80 92 66

openingstijden

Momenteel is de kapsalon gesloten als gevolg van de coronacrisis. Onze openingstijden zodra we weer gasten kunnen ontvangen:

di 09.00 - 12.15 uur
wo 10.00 - 13.45 uur
do 13.45 - 17.00 uur
vr 10.00 - 13.45 uur

In schoolvakanties is de salon gesloten.

behandelingen en prijzen

Kom -als dat weer mogelijk is- gerust eens langs in onze kapsalon en laat je vakkundig adviseren en behandelen door onze studenten. Uiteraard onder professionele begeleiding van onze vakdocenten. Vaak zijn er ook speciale acties. Check hiervoor de Facebookpagina ROC van Twente Haarverzorging. Je kunt bij ons terecht voor de onderstaande behandelingen:

wassen en knippen

  • Wassen, knippen en drogen€ 10,-
  • Wassen, knippen en föhnen€ 15,-
  • Wassen en knippen (tot 16 jaar)€ 7,50
  • Wassen en watergolven€ 9,- (vanaf)
  • Wassen en föhnen€ 7,50 (vanaf)

kleurbehandelingen

  • Kleurspoeling€ 15,- (vanaf)
  • Kleuren€ 22,50 (vanaf)
  • Permanent€ 30,- (vanaf)