lekker tafelen

Ook in restaurant Wijzer is het stiller dan anders en missen we het geluid van rinkelend bestek en servies en pratende gasten die genieten van een maaltijd. Het liefst gaan we zo snel mogelijk coronaproof in bedrijf en bieden we weer onze diensten aan, maar dat kost tijd: samen met onze studenten willen we dat op een verantwoorde manier doen. Daarom ontvangen we helaas voorlopig nog geen gasten in restaurant. Via onze social media accounts plaatsen we regelmatig nieuwsberichten, ook als we onze deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Volg hiervoor onze Facebookpagina Restaurants ROC van Twente. Je vindt ons ook op Instagram.

We hopen je snel weer te kunnen ontvangen in ons mooie restaurant!

***

Voor een uitgebreide twee- of driegangenlunch of een drie- of viergangendiner moet je in restaurant Wijzer zijn! Studenten bedenken de menu’s, doen de inkopen, koken en serveren met veel plezier. En de kosten? Die mogen er ook zijn: een smakelijke lunch is er vanaf € 7,50 en een diner vanaf € 15,-.

{{highlight.typeLabel}}

{{highlight.title}}

toon meer resultaten

waar is het?

Wierdensestraat 65
7604BB Almelo

0546 – 80 90 11

openingstijden

Momenteel zijn onze restaurants gesloten als gevolg van de coronacrisis. Onze openingstijden zodra we weer gasten kunnen ontvangen:

ma , di en do
17.30 - 21.00 uur

wo
12.00 - 14.00 uur

In de schoolvakanties is het restaurant gesloten.