een echte verwennerij

Het is anders dan anders in ons wellness center. We missen het om onze gasten ontspannen en met nieuwe energie de deur uit te zien lopen. Het liefst gaan we zo snel mogelijk coronaproof in bedrijf en bieden we weer onze diensten aan, maar dat kost tijd: samen met onze studenten willen we dat op een verantwoorde manier doen. Daarom ontvangen we helaas voorlopig nog geen gasten in ons wellness center. 

Via onze social media accounts plaatsen we regelmatig nieuwsberichten, ook als we onze deuren weer openen. Volg hiervoor de Facebookpagina wellness center ROC van Twente. Je vindt ons ook op Instagram.

We hopen je snel weer te ontvangen in ons center!

***

Laat je heerlijk verwennen en in de watten leggen door onze studenten. Kom voor een ontspannende behandeling, make-up of een bijzonder arrangement naar ons wellness center.

{{highlight.typeLabel}}

{{highlight.title}}

toon meer resultaten

waar is het?

Wierdensestraat 65
7604BB Almelo

0546 - 80 92 69

openingstijden

Momenteel is het wellness center gesloten als gevolg van de coronacrisis. Onze openingstijden zodra we weer gasten kunnen ontvangen:

di. 09.30 - 16.00 uur
do. 09.30 - 16.00 uur
vr. 09.30 - 16.00 uur

In de schoolvakanties is het wellness center gesloten.

behandelingen, arrangementen en prijzen

Ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden op het gebied van schoonheidsverzorging en wellness? Onze studenten bieden je, onder begeleiding van ervaren vakdocenten, graag diverse behandelingen en arrangementen aan. Tussen de behandelingen zijn er extraatjes als bronwater, koffie of thee.

Het is ook mogelijk om je eigen arrangement samen te stellen in overleg met de specialiste. Vraag -zodra wij onze deuren weer openen- naar de mogelijkheden.

> bekijk de volledige prijslijst

behandelingen

  • een verzorgende gezichtsbehandeling€ 22,50
  • een zuiverende gezichtsbehandeling€ 17,50
  • het verven van je wimpers en wenkbrauwen€ 12,50
  • een manicurebehandeling€ 12,50

arrangementen

  • een halve dag arrangement (9.30-12.00 of 13.00-15.30 uur)€ 35,-
  • een dag arrangement (9.30-16.00 uur)€ 55,-