een echte verwennerij

Kom even tot rust en gun jezelf dit heerlijke ontspanmoment. Laat je heerlijk verwennen en in de watten leggen door onze studenten. Kom voor een ontspannende behandeling, make-up of een bijzonder arrangement naar ons wellness center.

Let op! Op dit moment zijn we volop aan het werk in het wellness center en zijn we gesloten. 
We hopen je na de verbouwing te verwelkomen in ons mooie, vernieuwde center met een vernieuwd aanbod aan behandelingen! Zoals de planning er nu naar uitziet, is dat vanaf dinsdag 1 november.


Plan alvast je bezoek om te genieten van de gloednieuwe psammo-therapie, waarbij zachte, diep inwerkende warmte zorgt voor pure ontspanning en de stofwisseling stimuleert. De nieuwe wellnessbank biedt kleurtherapie, wat een positief effect heeft op je humeur.

{{highlight.typeLabel}}

{{highlight.title}}

toon meer resultaten

waar is het?

Wierdensestraat 65
7604 BB Almelo

0546 - 80 92 69

openingstijden

Op dit moment zijn we volop aan het werk in het wellness center en zijn we gesloten. We hopen je na de verbouwing te verwelkomen in ons mooie, vernieuwde center! Zoals de planning er nu naar uitziet, is dat vanaf dinsdag 1 november.

We zijn dan geopend op dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag.

In de schoolvakanties is het wellness center gesloten.

behandelingen, arrangementen en prijzen

Ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden op het gebied van schoonheidsverzorging en wellness? Onze studenten bieden je, onder begeleiding van ervaren vakdocenten, graag diverse behandelingen en arrangementen aan. Tussen de behandelingen door kun je gratis gebruik maken bronwater, koffie of thee. 

Het is ook mogelijk om je eigen arrangement samen te stellen in overleg met de (schoonheids)specialiste. Vraag naar de mogelijkheden. 

> bekijk de volledige prijslijst

behandelingen

  • een verzorgende gezichtsbehandeling€ 22,50
  • een zuiverende gezichtsbehandeling€ 17,50
  • het verven van je wimpers en wenkbrauwen€ 12,50
  • een manicurebehandeling€ 12,50

arrangementen

  • een halve dag arrangement (9.30-12.00 of 13.00-15.30 uur)€ 35,-
  • een dag arrangement (9.30-16.00 uur)€ 55,-

culinair nagenieten?

Wil je na de behandeling lekker nagenieten onder het genot van een drankje, een hapje eten of bijvoorbeeld een bittergarnituur? Dan kun je terecht in brasserie Timeless, restaurant Wijzer of restaurant Chronos (Cas Spijkers Academie).