een echte verwennerij

Graag verwelkomen we je in ons mooie, vernieuwde Wellness Center.

Het vernieuwde center betekent ook een uitbreiding van ons aanbod aan behandelingen en daarmee leerstof voor onze studenten. Nieuw is de Psammotherapie. Een unieke therapie waarbij zacht, diep inwerkend en warm kwartszand zorgt voor pure ontspanning van lichaam en geest.

Kom even tot rust en gun jezelf dit heerlijke ontspanmoment. Laat je heerlijk verwennen en in de watten leggen door onze studenten. Kom voor een ontspannende behandeling, make-up of een bijzonder arrangement naar ons Wellness Center.

Volg ons ook op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws!

{{highlight.typeLabel}}

{{highlight.title}}

toon meer resultaten

waar is het?

Wierdensestraat 65
7604 BB Almelo

088 - 178 22 11

openingstijden

Dinsdag: 12.30 - 16.00 uur
Woe t/m vrij: 9.30 - 16.00 uur

Tijdens vakanties en feestdagen is het Wellness Center gesloten.

behandelingen, arrangementen en prijzen

Ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden op het gebied van schoonheidsverzorging en wellness? Onze studenten bieden je, onder begeleiding van ervaren vakdocenten, graag diverse behandelingen en arrangementen aan. Tussen de behandelingen door kun je gratis gebruik maken bronwater, koffie of thee. 

Het is ook mogelijk om je eigen arrangement samen te stellen in overleg met de (schoonheids)specialiste. Vraag naar de mogelijkheden. 

> bekijk de volledige prijslijst

culinair nagenieten?

Wil je na de behandeling lekker nagenieten onder het genot van een drankje, een hapje eten of bijvoorbeeld een bittergarnituur? Dan kun je terecht in brasserie Timeless, restaurant Wijzer of restaurant Chronos (Cas Spijkers Academie).