Bij Het Serviceloket kunnen medewerkers én studenten kunnen op één plek terecht voor (praktische) ondersteuning. Het Serviceloket vind je fysiek op onze grote locaties. Maar ook online is veel ondersteuning beschikbaar. Hiervoor log je in op ons portaal Plaza. Ben je (nog) geen medeweker of student? Of heb je problemen met inloggen? Hier vind jij de belangrijkste informatie om aan de slag te kunnen!

Jouw wachtwoord bij ROC van Twente

Hulp op afstand

Heb je geen laptop van ons ROC, maar wil je toch graag dat medewerkers van ICT met je meekijken om te helpen? Dan kan dat via Microsoft Teams, Microsoft Assistant of met TeamViewer (voor Windows, macOS, Chrome OS, Android en iOS).  

Wifi

Multi-Factor Authentication (MFA)

Ons ROC maakt gebruik van Multi-Factor Authenticatie (MFA). Hierbij moet je twee stappen succesvol doorlopen om toegang te krijgen tot de systemen van ons ROC. Dus naast je vaste gebruikersnaam en wachtwoord, moet je met regelmaat ook op een andere manier bewijzen dat jij recht hebt op de toegang tot onze systemen.  Dit doen we door middel van de Authenticator app van Microsoft.  Ondervind je problemen met MFA en kun je hierdoor niet inloggen?