wat doe je in dit beroep?
Je werkt in een ambachtelijke bakkerij of in een industriële bakkerij. Daar maak je verschillende soorten brood en banket, met allerlei grondstoffen: gevuld of ongevuld brood, buitenlandse broodsoorten, groot en klein. Je bent een expert op het gebied van deegsoorten. En je weet precies wat er gebeurt tijdens het verwerken en bakken van deeg.
feiten in het kort
- Leerweg / Niveau BOL / 3
- Duur 1 of 3 jaar
- Lesgeld € 1.419,- (per schooljaar)
- Overige kosten Toelichting zie “Wat kost de opleiding?”
- Startdatum Augustus 2024
- Cursusjaar 2024-2025
- Leslocaties Wierdensestraat 65, Almelo
{{highlight.typeLabel}}
toon meer resultaten
waar kan ik deze opleiding volgen?
studie in cijfers
Op de Studie in Cijfers zie je hoe tevreden studenten zijn over deze opleiding. En hoeveel kans je hebt op een diploma en een baan.
dit beroep uitgelegd in een kort filmpje, gemaakt door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)
Zelfstandig werkend bakker BOL/3