27 jun 2023

Fashionshow

19:00 - 21:30 uur / Metropool Enschede, ingang Muziekcafé, Enschede
Kom kijken naar de eigen ontworpen en zelf gemaakte kleding van onze studenten!

Maar liefst 50 examenstudenten Mode en Textiel van ROC van Twente gaan dinsdagavond 27 juni zelf de catwalk op. Dit doen ze bij Metropool Enschede. Hier lopen ze twee rondes in hun zelf ontworpen én gemaakte kleding. Uniek dit jaar is dat een aantal studenten hun ontwerpen in het buitenland lieten maken. Zo krijgt de fashionshow dit jaar een internationaal tintje. 

Afsluiting
De fashionshow is de afsluiting van het jaar voor de studenten Mode en Textiel. In deze show laten ze zien welke mooie creaties ze zelf maakten dit schooljaar. “Dat onze enthousiaste studenten hun eigen ontworpen en gemaakte kleding mogen showen aan zo’n groot publiek geeft ze een enorm gevoel van waardering en trots. Belangrijk voor het zelfvertrouwen en de ontwikkeling van een eigen, authentieke stijl. Beiden nemen ze uiteindelijk ook weer het werkveld in”, aldus docent Carmen Borger.

Kom kijken 
De fashionshow is voor iedereen die geïnteresseerd is te bezoeken. Kaarten zijn te koop op https://www.podiumacademietwente.nl/product/fashionshow-2023/. Er zijn staplaatsen voor € 5,- en zitplaatsen voor € 8,50. Er zijn twee rondes: de eerste start om 19.00 uur en de tweede om 20.30 uur. De fashionshow duurt iets meer dan een uur. Kies zelf een tijdstip dat het beste uitkomt.